Εκτυπώστε τη σελίδα
17-02-2014 16:37

Πέρασε από την έδρα του Γαλαξία ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου

Χθες το απόγευμα στο κλειστό γήπεδο του Βότση, οι κοπέλες του Κεραυνού, πιάνοντας αρκετά καλή απόδοση, επιβλήθηκαν του μαχητικού Γαλαξία με 1-3 σετ.
 Η ομάδα του Κεραυνού, όπως μας έχει πια συνηθίσει, έχασε το πρώτο σετ, έχοντας κακή υποδοχή και κάνοντας πολλά λάθη. Στη συνέχεια ανέβασε αισθητά την απόδοσή της, πίεσε στο σέρβις, με καλά ποσοστά ευστοχίας, πολύ καλό μπλόκ, και  ήρθε φυσιολογικά η νίκη. Με τη νίκη αυτή έφθασε τους 42 βαθμούς και παραμένει στη 2η θέση της βαθμολογίας έχοντας πια το βλέμμα στα πλέι οφ του πρωταθήματος. Την επόμενη αγωνιστική ο Κεραυνός έχει ρεπό, ακολουθεί ο αγώνας με το ΒΑΟ και στη συνέχεια το ντέρμπι με τον πρωτοπόρο ΑΣΚ Λαγκαδά, που τον έχει κερδίσει ο Κεραυνός στο Κονταξοπούλειο. 
 
Τα σετ: 1-3 (25-21, 11-25, 22-25, 19-25)
 
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ( Ζυγούρης, Δημητριάδης): Χατζηστεργίου, Παπαζαχαρίου, Κατικαρίδου, Βέργη, Παρασκευοπούλου, Καντούρη / Φουστιτσάκη Δ. (λ), Πατασιάνη, Φουστιτσάκη Ελ. 
 
ΓΑΛΑΞΙΑΣ ( Κοτορτσης): Κόλλια, Βασιλα, Μπεμπέρογλου, Καραντζοπούλου, Καλαθά, Καριοφυλλίδου / Νικησιανλή Μ. (λ) Νικησιανλή Μ (λ), Χορμοβα, Μελέτη, Ζωίδου, Γερακοπούλου