Εκτυπώστε τη σελίδα
10-02-2014 22:40

Στο τάι μπρέικ ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου, 3-2 την ΧΑΝΘ

Αγώνα "για γερά νεύρα" παρακολούθησαν οι πολυάριθμοι θεατές που βρέθηκαν χθες το απόγευμα στο Κονταξοπούλειο για την αναμέτρηση του Κεραυνού Ωραιοκάστρου με τη ΧΑΝΘ.

Ο αγώνας ήταν πολύ σημαντικός για την ομάδα του Ωραιοκάστρου αφού η ΧΑΝΘ είναι η μοναδική ομάδα από την οποία ηττήθηκε στον πρώτο γύρο και σε περίπτωση νέας ήττας και αναμέτρησής τους στα play off ανόδου η ΧΑΝΘ θα είχε το πλεονέκτημα. Η εξέλιξη του παιχνιδιού ήταν πολύ συναρπαστική, αφού οι κοπέλες του Κεραυνού βρέθηκαν να χάνουν με 1-2 σετ, κατόρθωσαν όμως να γυρίσουν τον αγώνα και να κερδίσουν στο ταιμπρέικ.
 

Το 1ο σετ ξεκίνησε με την ΧΑΝΘ να μπαίνει δυνατά  στο παιχνίδι , και να προηγείται ακόμα και με 10 πόντους διαφορά, αλλά  οι αθλήτριες του ΚΕΡΑΥΝΟΥ , βρηκαν την δύναμη και τον καλό εαυτό τους και το  γύρισαν . Δυνατός αγώνας και στο 2ο και στο 3ο σετ , που κέρδισε η ομάδα της ΧΑΝΘ με δυσκολία , όπως και στο 4ο που το κέρδισε τελικά ο Κεραυνός. Στο ταιμπρέικ μετά την αλλαγή γηπέδου που προηγούνταν η ΧΑΝΘ με 8-7 , τα κορίτσια του ΚΕΡΑΥΝΟΥ έδειξαν τις δυνάμεις τους και δεν άφησαν κανένα περιθώριο να χαθεί ο πολύ σημαντικός αγώνας.