1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-09-2013 18:22

Μεταγραφή που θα κάνει... πάταγο

Μια τεράστια μεταγραφή αναμενεται να ανακοινώει ο Δημόκριτος Μυγδονίας για τη νέα σεζόν.
1.  O Α.Μ.Σ Δημόκριτο Μυγδονίας από τις 11-9-2013 ξεκίνησε τη συνεργασία του με το Γυμναστήριο "Milis Fitness Club" του κ. Κώστα Μήλη στη Λητή Θεσσαλονίκης. Οι αθλήτριες των τμημάτων κορασίδων και γυναικών θα ακολουθούν πρόγραμμα μυικής ενδυνάμωσης κάθε βδομάδα υπό της οδηγίες του κ. Μήλη, πτυχιούχου του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΑΠΘ, κάθε Τετάρτη στις 20.30 στο χώρο του Γυμναστηρίου "Milis Fitness Club"

2. Ο Α.Μ.Σ  "Δημόκριτος" ανακοινώνει επίσης οτι εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2013-2014 προχώρησε στις μεταγραφές των παρακάτω αθλητριών για την ενίσχυση των τμημάτων γυναικών και κορασίδων ήτοι: α) την Πηνελόπη  Παναγιωτίδου διαγώνια, β) την Κατερίνα Χριστοφορίδου  κεντρική, γ) την Κων/να Παπαβραμίδου πασαδόρο, δ) την  Αργύρώ Φλαρούντζου διαγώνια  ε) την Ευαγγελία Πάτελη κεντρική και στ) την Αλεξάνδρα Βαρντερεσιάν λίμπερο.  Οι πρώτες πέντε αθλήτριες προέρχονται από τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου ενώ η τελευταία από τον ΔΑΣΩ. Μάλιστα με την μέχρι τώρα παρουσία τους στην προετοιμασία της ομάδας αποδεικνύονται εκτός από εξαιρετικές αθλήτριες και πολύ καλοί χαρακτήρες και δέθηκαν αμέσως με τις παλαιότερες αθλήτριες του Συλλόγου.

3. Μία ελεύθερη εγγραφή που θα ανακοινωθεί συντομότατα  από το Δημόκριτο θα κάνει πολύ μεγάλο ΠΑΤΑΓΟ και θα απασχολήσει όλους τους φίλους του γυναικείου βόλει αφού αποτελεί θρύλο του Ελληνικού αλλά και του Ευρωπαικού βόλει. Σίγουρα η συμμετοχή της συγκεκριμένης αθλήτριας στο αγωνιστικό τμήμα γυναικών του Δημόκριτου αποτελεί μεγάλη τιμή για το Σύλλογο  αλλά και το βόλλει γενικότερα.

4. Ανακοινώνεται επίσης οτι για το κύπελο γυναικών της ΕΠΕΣΘ ο Δημόκριτος κληρώθηκε να αντιμετωπίσει στο ΔΕΑΚ του Δρυμου την 28-9-2013 τον Γαλαξαι, ομάδα Β Εθνικής κατηγορίας ενώ για το πρωτάθλημα των κορασίδων θα αντιμετωπίσει στον ΣΤ όμιλο, τους Άίαντα Ευόσμου, τον Κεραυνό Αγίου Παύλου, τον Όλυμπο Ελευθερίου - Κορδελιού, τον ΓΑΣ Χαλκηδόνας και την ΑΕ.Αμπελοκήπων φιλοδοξώντας να κάνει την ίδια επιτυχημένη πορεία με περσι που έφτασε μέχρι τους ημιτελικούς της διοργάνωσης υποσκελίζοντας παλαιότερες ομάδες.

1 σχόλιο

  • Comment Link Χαριτοπουλος Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013 16:31 posted by Χαριτοπουλος

    Καρδαμανίδου

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ