1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-10-2021 22:45

Πρώτη μονομαχία του Ολυμπιακού κόντρα στη Μίνσκ με στόχο την πρόκριση

Μετά τα νίκη των Ανδρών στο Τσαμπιονς λιγκ σειρά παίρνουν οι Γυναίκες καθώς την Πέμπτη (7/10) στις 19:00 (Cosmotesport 8HD) υποδέχονται σε πρώτο αγώνα τη Λευκορώσικη Μιχάνσκα Μινσκ, στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκες» μετά τις δύο νίκες με την Αστερίξ, θέλουν την τρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς στη φετινή ευρωπαϊκή τους πορεία, η οποία θα τους δώσει το πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί την μεθεπόμενη Πέμπτη (14/10).

Την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Μιχάνσκα Μινσκ αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Μελίνα Εμανουηλίδου, Φερονίκη Ζιώγα, Ξένια Κακουράτου, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Αγγελίνα Συριστατίδη, Βίλμα Σάλας, Μαριάνα Αντράντε Κόστα, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Μαρία Γενιτσαρίδη, Ιλιόνη Κελεσίδη, Παναγιώτα Ξανθοπούλου.

Όσον αφορά την Μινσκ που είναι πολύ δυνατή ομάδα έχει πέντε παίκτριες (Λάπατο, Λάζιουκ, Στόλιαρι, Πανασένκο, Μάρκεβις) στην επτάδα της εθνικής Λευκορωσίας.

Στη Μινσκ βασική ακραία είναι η πρώην παίκτρια του Ολυμπιακού, η Μαλασάι, που αποχώρησε από την Ελλάδα για να κάνει οικογένεια και αγωνίζεται πλέον ως Σμίρνοβα, αφού πήρε το όνομα του συζύγου της. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ