Εκτυπώστε τη σελίδα
22-05-2018 22:21

Μακροβιότερος πρόεδρος του ΣΕΠΠΕ ο Κώστας Χαριτωνίδης

Ο Κώστας Χαριτωνίδης για έκτη συνεχόμενη εκλογική διαδικασία αναδείχτηκε νικητής στον Σύνδεσμο Προπονητών Πετοσφαίρισης. Ο ΣΕΠΠΕ την περασμένη Κυριακή πραγματοποίησε την τακτική του εκλογική Γενική Συνέλευση στην αίθουσα διαλέξεων Μίκρας στη Θεσσαλονίκη. Ο Χαριτωνίδης ανανέωσε την θητεία του μέχρι το 2021 οπότε και θα κλείσει 16 χρόνια στο τιμόνι του Συνδέσμου και θα γίνει ο μακροβιότερος πρόεδρος.

 

Πρώτος σε ψήφους αναδείχτηκε ο Γιώργος Σαμαράς, δεύτερος ο Κώστας Χαριτωνίδης και τρίτος ο Σπύρος Φίνος. Μετά τη συγκρότηση σε Σώμα ο Χαριτωνίδης αναδείχτηκε πρόεδρος, αντιπρόεδροι οι Φίνος, Πατσιούρας, Γενικός Γραμματέας ο Σαμαράς και ταμίας ο Κρίτων Αυγερόπουλος.

«Ευχαριστώ τους συναδέλφους. Προταιρεότητα μας είναι η επιμόρφωση των προπονητών και η ενημέρωση του ΣΕΠΠΕ από όλα τα μέλη του για τις διάφορες ιδιαιτερότητες και δυσκολίες που προκύπτουν. Ο Ελληνας προπονητής χρειάζεται υποστήριξη, ασφάλεια και επιμόρφωση για να μπορέσει να μεταφέρει τις γνώσεις και τις εμπειρίες του στις νέες γενιές», δήλωσε στο volleynews.gr ο Κώστας Χαριτωνίδης.

 

 

Ψήφισαν 148 προπονητές. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας:
Σαμαράς Γεώργιος 140
Χαριτωνίδης Κων/νος 135
Φίνος Σπυρίδων 115
Αυγερόπουλος Κρίτων 87
Πατσιαούρας Αστέριος 87
Χριστοφορίδης Δημήτριος 86
Αγγελόπουλος Αριστείδης 85

Το νέο ΔΣ εχει ως εξής:Προεδρος: Κ.ΧαριτωνίδηςΑ Αντιπρόεδρος: Σ.ΦίνοςΒ Αντιπρόεδρος: Α.ΠατσιούραςΓ.Γραμματέας: Γ.ΣαμαράςΤαμίας: Κ.ΑυγερόπουλοςΜέλη: Δ.Χριστοφορίδης και Α.Αγγελόπουλος

Σχετικά άρθρα