1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-09-2017 17:05

Επίσημα ο Φέργκιουσον στον Ηρακλή

Οριστικοποιήθηκε ήμερα η επιστροφή του Μπάιρον Φέργκιουσον στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ηρακλή. Ο κεντρικός από τις Μπαχάμες, με θητεία στον Φοίνικα Σύρου θα ενισχύσει τον γηραιό που θέλει να επιστρέψει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.
Έχει ύψος 202 εκατοστά και πέρσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα του Ισραήλ και την Μάτε Ασερ. Ο παίκτης αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.


Η ανακοίνωση

Το ΤΑΑ Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 οριστικοποίησε σήμερα την μεταγραφή του Αθλητή Μπάιρον Φέργκιουσον ο οποίος όλο αυτό το διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα με την βίζα του.

Ο Μπάιρον Φέργκιουσον γεννήθηκε στις 28 Νοεμβρίου του 1988 στις Μπαχάμες, έχει ύψος 2,02 και αγωνίζεται ως Κεντρικός.

Από το 2010 μέχρι σήμερα συμμετέχει ενεργά στην Εθνική Ομάδα βόλεϊ της χώρας του, ενώ το 2015 είχε κάνει ένα εξαιρετικό πέρασμα από την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην ομάδα της Σύρου όπου κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του Πρωταθλήματος διεκδικώντας και την κατάκτηση του τροπαίου. Ενώ έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία σε διεθνές επίπεδο με πολλές ατομικές διακρίσεις για το μπλοκ και την επίθεση του.

Προηγούμενοι Σύλλογοι

Εθνική Ομάδα από το 2010- 
Saimaa Volley Φινλανδία :(2013)
Καναδά: κύπελλο και 2η θέση ως Best Blocker (2014)
Φοίνικα Σύρου:(2015) 
Mate Asher Ισραήλ: (2016)

Ο παίκτης αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Καλώς Ήρθες Μπάιρον! Σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με πολλές επιτυχίες και Υγεία!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ