1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-11-2012 18:01

«Πειρατής» και επίσημα ο Ντορνέλας

Και επίσημα παίκτης του Φοίνικα είναι από σήμερα ο Πέδρο Ντορνέλας. Ο Βραζιλιάνος αθλητής θα αντικαταστήσει το Σεμπάστιαν Κράουζε στο ρόστερ των Συριανών...

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Το ΤΑΑ Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ανακοινώνει την συμφωνία του με τον αθλητή Pedro B. Dornelas, ο οποίος θα αγωνίζεται στην ομάδα μας μέχρι το τέλος της σεζόν 2012-2013. Ο Dornelas είναι Βραζιλιάνος, έχει γεννηθεί την 1-7-1980 και η θέση του είναι διαγώνιος, ωστόσο έχει αγωνιστεί στην καριέρα του και ως ακραίος. Ο ύψους 1.94μ. αθλητής έχει φορέσει την φανέλα πολλών εκ των κορυφαίων ομάδων της πατρίδας του, καθώς και αυτή της Βελγικής Lennik, ενώ έχει περάσει ξανά από το ελληνικό πρωτάθλημα τη σεζόν 2010-2011 με τη φανέλα της ΕΑ Πατρών, όπου ήταν συμπαίκτης με τους νυν αθλητές του Φοίνικα Βασίλη Κουρνέτα και Δημήτρη Σουλτανόπουλο. Με την Πατρινή ομάδα είχε διακριθεί στην Volleyleague, καθώς είχε αναδειχτεί πρώτος σκόρερ, καλύτερος επιθετικός (πόντους από επίθεση) και πρώτος σε άσους στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ