1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-08-2017 11:00

Αμάντα Μπράουν, η πρώτη Αμερικανίδα του Πανναξιακού

Η πρώτη… αμερικανική τορπίλη του Πανναξιακού είναι η Αμάντα Μπράουν. Η 23χρονη κεντρική με ύψος 1.88 πέρσι αγωνίστηκε στην Τσεχία και την Κράλοβο Πολε Μπρνό, με την οποία κατέκτησε την 3η θέση στο Πρωτάθλημα Τσεχίας και συμμετείχε στο Τσάλεντζ Καπ.
Στην Αμερική φοίτησε στο Εastern Washington University και στο Oregon State University. Στην Ευρώπη ήρθε τη σεζόν 2015-16 για λογαριασμό της Δανέζικης Lyngby.

Η ανακοίνωση

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Πανναξιακού ΑΟΝ είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουν στη Νάξο, την αθλήτρια Amanda Brown.

Η 23χρονη, Αμερικανίδα κεντρική, ύψους 1.88, αποτέλεσε την περσινή χρονιά βασικό στέλεχος της Kralovo Pole Brno, με την οποία κατέκτησε την 3η θέση στο πρωτάθλημα Τσεχίας, ενώ συμμετείχε και στο CEV Challenge Cup.

Καλωσορίζουμε τη σπουδαία αυτή αθλήτρια στην ομάδα μας και το νησί μας και είμαστε βέβαιοι ότι η αγωνιστική της παρουσία θα συντελέσει καταλυτικά στην προσπάθεια για την επιτυχία του Πανναξιακού στην επίτευξη των στόχων του συλλόγου.

1 σχόλιο

  • Comment Link κωσταςπ. Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017 11:20 posted by κωσταςπ.

    Πηρε και ο ολυμπιακος μια αμερικανιδα την νιεμαρ αλλα μου φαινεται ψωνισε απο τις εκπτωσεις.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ