1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-08-2017 12:04

O Ρώσος Καρπίνσκι στον Παμβοχαϊκό

Αφού ξεκίνησε με δύο Βραζιλιάνους (ο πασαδόρος Ρικάρντο Περίνι και ο κεντρικός Γκλάνστον Τζούνιορ) το τρίτο μεταγραφικό χτύπημα (όσον αφορά τους ξένους) του Παμβοχαϊκού είναι από την Ευρώπη, αλλά από μια αγορά που δεν είχε ιδιαίτερη σχέση η ομάδα του Βραχατίου.
Ο «Πάμβο» απέκτησε τον 21χρονο διαγώνιο Ευγένι Καρπίνσκι, ο οποίος είναι ο πρώτος Ρώσος που θα αγωνιστεί στην ομάδα της Κορινθίας.
Ο Καρπίνσκι είναι γέννημα-θρέμμα της Μπελογκόριε Μπέλγκοροντ, αλλά ποτέ δεν έπαιξε στην πρώτη ομάδα, ωστόσο ήταν μέλος τόσο της Μπελογκόριε 2, όσο και της Τεχνόλογκ Μπελογκόριε της θυγατρικής ομάδας που έχει δημιουργήσει ο Γκενάντι Τσιπούλιν για να αξιοποιεί τα παιδιά που βγαίνουν από τις ακαδημίες (ή που παίρνει από την γειτονική Ουκρανία).
Ο Καρπίνσκι έχει ύψος 2.01 και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο με τον Παμβοχαϊκό, που φαίνεται να έχει βρει λαβράκι στη Ρωσία, ενώ πλέον απομένουν 1-2 πινελιές για να ολοκληρωθεί το φετινό ρόστερ της ομάδας.

Πηγή: Sportsfeed.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ