1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-07-2017 15:30

Ανακοινώθηκε ο Λινζ

Ο Φοίνικας Σύρου ολοκλήρωσε την μεταγραφή του Τσέχου ακραίου Κάρελ Λινζ.
Ο δίμετρος και 31χρονος Λινζ αποτέλεσε τον μεταγραφικό στόχο των τελευταίων ημερών για το «πειρατικό» που προσθέτει στο οπλοστάσιό του έναν πολύ καλό παίκτη με εξαιρετικό βιογραφικό. Έχει παίξει σε Τσεχία, Γαλλία, Ρωσία και Ρουμανία. Πέρσι αγωνίστηκε στην ρουμανική Ζαλάου με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση

Το Τ.Α.Α. Α.Ο. Φοίνικας Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του διεθνή Τσέχου Ακραίου KAREL LINZ  για την Αγωνιστική σαιζόν 2017-2018.Ο Αθλητής  είναι γεννημένος την 20/4/1986 και έχει ύψος 2.00 μέτρα. Ο Κarel Linz, αναδείχθηκε κορυφαίος ακραίος και 4ος καλύτερος σκόρερ στο παγκόσμιο προολυμπιακό τουρνουά της Γερμανίας με αντιπάλους Γερμανία, Κούβα, Ινδία και Τσεχία, ξεκίνησε την καριέρα του το 2007 στο Kladno της πατρίδας του όπου έμεινε εκεί για 4 χρόνια. Στη συνέχεια μεταπήδησε στο γαλλικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Nantes Reze, όπου έπειτα από παραμονή δύο χρόνων, συνέχισε την καριέρα του  στο ρωσικό πρωτάθλημα με τα χρώματα της Krasnoyarsk. Το 2014 επέστρεψε  στην γαλλική Λίγκα, όπου αγωνίσθηκε σε  Rennes και Montpellier .Την προηγούμενη σαιζόν 2016-2017 αγωνίσθηκε στην Ρουμανία και τήν Ζαλάου όπου και κατέκτησε το Πρωτάθλημα με συμπαίκτη τον πασαδόρο του ΠΑΟΚ Matthias Valkiers.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ καλωσορίζουν τον Karel Linz  στην ομάδα μας και του εύχονται μία καλή σαιζόν με επιτυχίες..

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ