1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-07-2017 13:22

Η Σκυθιώτη στην Ηλιούπολη

Στην απόκτηση της λίμπερο Αθηνάς Σκυθιώτη προχώρησε η Ηλιούπολη.


Η Σκυθιώτη είναι 31 ετών και έχει πίσω της πλούσια καριέρα σε  ΑΓΕ Χαλκίδας, Αστέρα Αγίου Δημητρίου, Αγία Παρασκευή, Τράχωνες, Πορφύρα και ΖΑΟΝ, Μάλιστα στην ομάδα της Κηφισιάς συνεργάστηκε με την Πηνελόπη Μπλάμη.

Η ανακοίνωση

Η οικογένεια του Γ.Σ. Ηλιούπολης καλωσορίζει την έμπειρη λίμπερο Αθηνά Σκυθιώτη.

Η Αθηνά που ξεκίνησε το άθλημα στην ΑΕ Λάρισας αγωνίστηκε σε πολλές ομάδες με επιτυχία, όπως ΑΓΕ Χαλκίδας, Αστέρα Α.Δημητρίου, Α.Παρασκευή, Τράχωνες, Πορφύρα, ΖΑΟΝ ενώ έχει υπάρξει αθλήτρια του beach volley με πολλές διακρίσεις.

Ευχόμαστε στην Αθηνά και σε όλη την ομάδα υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!!!

Σχετικά άρθρα

  • Νίκη τετράδας για τον Πανναξιακό με Μίλεν και Ρουέντα
    Την τέταρτη σερί νίκη του και έκτη συνολικά στο πρωτάθλημα πανηγύρισε στην έδρα του επί της Ηλιούπολης ο Πανναξιακός. Η ομάδα του Απόστολου Οικονόμου με όπλα το σερβίς και το μπλοκ επικράτησε με 3-0 σετ του ΓΣΗ και με 18 βαθμούς ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας.
  • Live streaming: Πανναξιακός-Ηλιούπολη ( 11/12, 19.00)
    Στις 19.00 ο Πανναξιακός υποδέχεται την Ηλιούπολη για την 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών. Δείτε το παιχνίδι ζωντανά από τον παρακάτω σύνδεσμο.
  • Σημαντικό βήμα παραμονής απο τον Πορφύρα
    Ο Πορφύρας ξεπέρασε το εμπόδιο της Ηλιούπολης με 3-0 σετ στο «Παναγιώτης Σαλπέας» και έκανε ένα ακόμη βήμα για την ασφαλή παραμονή του στη Volleyleague γυναικών.
  • Τρίτη σερί νίκη για την Θέτιδα με σούπερ Κωνσταντίνου
    Με την Μανωλίνα Κωνσταντίνου να κάνει το καλύτερο φετινό της παιχνίδι, η Θέτιδα νίκησε στο κλειστό της Βούλας με 3-0 σετ την Ηλιούπολη και έφθασε τους 12 βαθμούς στο πρωτάθλημα με 4 νίκες σε 5 αγωνιστικές απο τις οποίες οι τελευταίες τρεις ειναι διαδοχικές.
  • Ρεπορτάζ και δηλώσεις του αγώνα Μαρκόπουλου-ΓΣ Ηλιούπολης (video)
    Δειτε ρεπορτάζ και συνεντεύξεις που έδωσαν μετά τη λήξη του αγώνα Μαρκόπουλου-ΓΣ Ηλιούπολης (3-0), οι δύο προπονητές των ομάδων, Ελένη Μεμετζή (ΓΣΗ), Τζιανκρόσι Πασκουαλίνο (Μαρκόπουλο) αλλα και οι παίκτριες των δύο συλλόγων, Αγγελική Καλαφατάκη (ΓΣΗ) και Ασημίνα Νικολογιάννη (Μαρκόπουλο)

2 σχόλια

  • Comment Link popcorn Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017 10:38 posted by popcorn

    θα έχεις για πολύ καιρό ακόμα το pao 29? η θα γίνεις τώρα Αιγαλεάρα 33?

  • Comment Link Pao29 Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017 13:15 posted by Pao29

    Που πας βαρκουλα με τετοιο καιρο;;;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ