1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-07-2017 16:15

Επίσημα στον Ηρακλή Κηφισιάς η Ρόγκα

Ο Ηρακλής Κηφισιάς επισημοποίησε την μεταγραφή της Πένυς Ρόγκα, από τον Παναθηναϊκό. Η ανακοίνωση της μεταγραφής μία μέρα μετά από τα γενέθλια της 30χρονης λίμπερο, που επιστρέφει στην Κηφισιά μετά από το 2012.


Η Ρόγκα ξεκίνησε το βόλεϊ στον Εαρινό για να κατέβει στην Αθήνα και να παίξει σε Ολυμπιακό, Άρτεμις, Ηρακλή Κηφισιάς, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

H ανακοίνωση

Την μπλε φανέλα του Ηρακλή Κηφισιάς θα ξαναφορέσει η Πέννυ Ρόγκα (Ημ.γεν. 4/7/1987) καθώς συμφώνησε με την διοίκηση του συλλόγου και προστέθηκε στην φαρέτρα του Σπύρου Χουντουμάδη.

Με την επιστροφή του συλλόγου στην Α1 επιστρέφει και η διεθνής λίμπερο που με τις πολύ καλές εμφανίσεις που έκανε, φορώντας την μπλε φανέλα, την περίοδο 2011-2012 αναδείχτηκε ως ένα από τα καλύτερα λίμπερο του πρωταθλήματος και πρόσφερε σημαντική βοήθεια στην ομάδα.

Εκ μέρους της Διοίκησης ο Βασίλης Πανάγος δήλωσε:
Καλωσορίζω για άλλη μία φορά την Πέννυ στον σύλλογο και είμαι σίγουρος ότι σε συνδυασμό με τον πολύ καλό χαρακτήρα της και με τις αδιαμφησβήτητες αθλητικές ικανότητες που διαθέτει θα βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι μία Υγιή χρονιά. 

1 σχόλιο

  • Comment Link Pao29 Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2017 14:16 posted by Pao29

    Πενυ τελειωσε το καμπ στον ταφο και τωρα ανακοινωθηκες επισημα;;;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ