1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-06-2017 13:48

«Βόμβα» με Μπουράζερ στον Ηρακλή Κηφισιάς

Στην απόκτηση της Μάγια Μπουράζερ προχώρησε ο Ηρακλής Κηφισιάς. Η διαγώνια από την Κροατία είναι 29 ετών και κοιτάζει τον κόσμο από τα 190 εκατοστά. Έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
Ξεκίνησε την καριέρα της από την ΖΟΚ Σπλιτ και την Καστέλα και το 2011 δοκίμασε στο εξωτερικό. Αγωνίστηκε στην Α1  Τουρκίας με τη φανέλα της Γεσιλιουρτ και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για την Γερμανία και την KSCBerlin. Ακολούθησε η εμπειρία της Γαλλίας με την Ενό και στη συνέχεια επέστρεψε στη Γερμανία για να παίξει στην Ααχεν. Πέρσι αγωνίστηκε στην Χάποελ Κφαρ Σαμπά κερδίζοντας το πρωτάθλημα.

image


Στο CEV Cup αντιμετώπισε τον ΑΟ Θήρας. Και στα δύο παιχνίδια σημείωσε από 15 πόντους. Στο 3-0 του Ισραήλ είχε 12/25 επιθέσεις και 3 μπλοκ και στο 2-3 της Σαντορίνης τελείωσε την αναμέτρηση με  10/41  επιθέσεις, 3 μπλοκ, 2 άσσους.

santorini burazer

Στη Γερμανία ανακηρύχτηκε MVP σε πάνω από 15 αναμετρήσεις  και είναι διεθνής με την ομάδα της Κροατίας. Το 2015 έπαιξε στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

11 σχόλια

  • Comment Link HERKULES Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017 08:21 posted by HERKULES

    Αγαπητε χαιρομαι που με δυο χαρακτηρισμους περιγραφεις τον εαυτο σου,αλλωστε η αυτογνωσια ειναι σημαντικο γεγονος.Για να εισαι ομως ενημερος και οχι παραπληροφορημενος,η μοναδικη οφειλη αφορα την Κις,και ηδη εχει επελθει διακανονισμος για το μικρο υπολοιπο που απομενει.Συνεπως δεν χρειαζεται να ανησυχεις.Βγαλε τη χολη απο μεσα σου και ελα στο Ζηρινειο να βλεπης ομορφο βολλευ,απο σημαντικες αθλητριες,και ασε τα υπολοιπα σε αυτους που τους αφορουν.Αλλωστε αθλητριες οπως αυτες που ειναι στο φετεινο ροστερ,αν δεν ηταν σε ολα τα επιπεδα ικανοποιημενες,δεν θα ανανεωναν.Καλο καλοκαιρι και απο Σεπτεμβρη τα ξαναλεμε.

  • Comment Link κομπλεξικός με χολη Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2017 12:20 posted by κομπλεξικός με χολη

    Hercules σου τα εγραφε ο λογιστής για το μπιλετάκι από τη CEV και έτσι τώρα που ηρθε με αποφαση του ΔΣ της ΕΟΠΕ απαγορευση μεταγραφών σε Ηρακλη Κηφισιας, Αρη και ΑΕΚ (ακομα και στα αναπτυξιακα) μέχρι να εξοφλήσουν τα χρέη τους σε ξένες και μέχρι 4 Αυγουστου. Μαζεψε λοιπον το υφάκι σου και πες στους δικους σου να πληρωσουν τα σπασμενα και μετα να παρουν οποια θελουν.

    Το ιδιο φυσικά ισχυει και για καθε ομάδα που ανακοινωνει μεταγραφες και δινει προκαταβολες οταν εχει αλλα φεσια.

  • Comment Link GPP Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2017 09:31 posted by GPP

    Βρε καλως τον,σε βλεπω φορτσατο για Ζηρινειο ετσι κι αλλοιως πρασινη παροικια ειμαστε.Χουντουμαδης,Κουτουξιδου,Ρογκα,Κοσμα,Κωνσταντινου.Εμεις ετσι κι'αλλοιως στοχο 5αδα εχουμε.Αν ερθη κατι καλυτερο καλως να ερθη.Ασε τα λοιμα να βγαζουνε χολη,εμεις ενδιαφερομαστε να βλεπουμε ωραιο βολλευ,κι'ετσι πορευομαστε.Παντως να ξερης φετος θα εχουμε πολλους πρασινους στο Ζηρινειο.....

  • Comment Link Πηνελοπη Σάββατο, 01 Ιουλίου 2017 11:15 posted by Πηνελοπη

    Πες τα Οδυσσέα!Εχουμε πρόσφατο το παράδειγμα στην Α2 που
    τους τη φόρεσε ο Πορφυρας και μάλιστα με χαρακτηριστικη ευκολία και σήκωσε πανηγυρικά το πρωτάθλημα.Κρατηστε μικρό καλάθι λοιπόν!

  • Comment Link HERKULES Σάββατο, 01 Ιουλίου 2017 09:29 posted by HERKULES

    Φιλε Οδυσσεα καμμια επαρση και κανενα υφακι,αλλα οταν ο καθε κομπλεξικος βγαζει τη χολη του,ενω θα επρεπε να ειναι διπλα και να χειροκροτουν που μια περιφερειακη ομαδα περυσι φερνοτας 4 πολυ καλες αθλητριες αν και Α2 γεμιζε το γηπεδο και βλεπαμε ωραιο βολλευ,οπου παραλληλα με 3-4 αξιολογες μικρες,ανεβασαν την ομαδα και απο τις φετεινες κινησεις προδιαγραφεται κατι καλο και στην Α1,βλεπεις να προσπαθουν να μηδενισουν τα παντα και να βγαλουν κακια,δεν τρελλαινεσαι;Εδω δεν πληρωνουν ουτε τις συνδρομες των παιδιων τους καποιοι,και παρ'ολα αυτα εχουν αποψη για τον αν χρωσταει ο Ηρακλης.Σκεψου να βαζανε και λεφτα για το σωματειο.Εδω λογω Ηρακλη καθε χρονο μαζευουν μορια,καποιες φοιτουν τζαμπα στου Μωραιτη,που ουτε στα πιο τρελλα τους ονειρα δεν το ειχανε φανταστη,και δεν λενε ουτε ευχαριστω,παρα σηκωνουνε μπαιρακι.Αλλη δεν της αρεσει ο Προπονητης,αλλη θελει να παιζη βασικη,αλλη θελει να παιζη στη θεση που νομιζει εκεινη η ο μπαμπας της,και παει λεγοντας.Οποτε αγαπητε αστο μην το ψαχνεις.Στην Ελλαδα ζουμε που το πιο δημοφιλες σπορ ειναι η τρικλοποδια,και η κακοπροαιρετη κριτικη σε οτι καλο παει να γινη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ