1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-06-2017 10:25

H Καλανταρίδου στον ΑΟ Θήρας

Την έναρξη της συνεργασίας του με την Αλεξία Καλανταρίδου ανακοίνωσε ο ΑΟ Θήρας. Η 22χρονη ακραία προέρχεται από την την Ελπίδα Αμπελοκήπων και έχει αγωνιστεί επίσης σε Αρχέλαο, Άρη και Αίαντα Ευόσμου. Φέτος κλήθηκε στην Εθνική γυναικών, συνεργάστηκε με τον προπονητή της Σάντορίνης, Γιώργο Ρούση και ήταν μέλος της ομάδας που προκρίθηκε στα μπαράζ πρόκρισης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Η ανακοίνωση

Ο Α.Ο.Θήρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του για την περίοδο 2017-2018 με την αθλήτρια Καλανταρίδου Αλεξία.
Καλωσορίζουμε την Αλεξία στην οικογένεια του Α.Ο.ΘΗΡΑΣ, της ευχόμαστε να έχει κάθε επιτυχία στην επίτευξη των στόχων της και προπάντων υγεία καθ’όλη την αγωνιστική περίοδο.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Η Καλανταρίδου Αλεξία γεννήθηκε στις 19.1.1995, έχει ύψος 1.87 και αγωνίζεται στη θέση της ακραίας.Τη σεζόν 2015-2016 αναδείχτηκε Novasports Rookie of the Υear (καλύτερη νέα παίκτρια) στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών. Ξεκίνησε το βόλεϊ στον Αρχέλαο Κατερίνης και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Άρη, στον Αίαντα Ευόσμου, πάλι στον Άρη και πέρσι στην Ελπίδα Αμπελοκήπων. Αποτέλεσε βασικό στέλεχος των εθνικών ομάδων Κορασίδων καιΝεανίδων, ενώ φέτος κλήθηκε και στην Εθνική Γυναικών.

2 σχόλια

  • Comment Link pao29 Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017 13:46 posted by pao29

    μουσια...εμειναν αλλες τρεις για μεταγραφη...καραφουλιδου,μερτεκη και σπανου...αξιος...

  • Comment Link pao29 Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017 11:47 posted by pao29

    οποια πηρε στην εθνικη ο μουσιας παιρνει μεταγραφη για θηρα...αυτη την εθνικη ονειρευεσαι καραμπετσο;;;και μετα βγαινουν καποιοι μουζικοι και λενε για εθνοσημα και τα ρεστα...τωρα δεν σας πειραζει;;;αντε και μερτεκη για να κλεισει ο κυκλος...α επεται και απο ναξο συνεχεια...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ