1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-06-2017 23:06

Τριπλή ανανέωση στον ΠΑΟΚ

Οι παίκτες που στήριξαν τον ΠΑΟΚ στα δύσκολα τη σεζόν που πέρασε ανανέωσαν το συμβόλαιό τους με τον δικέφαλο. Ο λόγος για τον Σωτήρη Σωτηρίου, τον Χάρη Σακόγλου και τον Θάνο Τερζή.
Ο Σωτήρης Σωτηρίου, εξαργύρωσε με τον καλύτερο τρόπο τις καλές του εμφανίσεις, στην περσινή αγωνιστική περίοδο και, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του Χόρχε Ελγκέτα, θα αποτελέσει μια ακόμα σημαντική λύση στην προσπάθεια για τη διατήρηση των κεκτημένων και μια καλή ευρωπαϊκή πορεία.

Ο ακραίος του Δικεφάλου έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην ομάδα του Μακεδονικού (2004-07). Ακολούθησε η μεταγραφή στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης (2007-08) όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα και το σούπερ καπ. Στη συνέχεια αγωνίστηκε για μια χρονιά στα Μουδανιά (Α2) και μετέπειτα στον Άρη (2009-10). Το 2010 έπαιξεστον Ολυμπιακό, με τον οποίο κατέκτησε το νταμπλ (2011, 2013, 2014), 1 λιγκ καπ (2013) και 1 σούπερ καπ (2010). Μετά από μια πενταετία, επιστρέφει και πάλι στην Θεσσαλονίκη, για λογαριασμό του Άρη (2015). Στην αγωνιστική περίοδο 2016-17 αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ.

Ο Χάρης Σακόγλου, αποτέλεσε μια σημαντική λύση στην θέση του διαγώνιου, πραγματοποιώντας εκπληκτικές εμφανίσεις και δείχνοντας ότι μπορεί να “σηκώσει” το βάρος της φανέλας του βασικού, σε μια χρονιά που τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Χάρης Σακόγλου, έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο του βόλεϊ στην τοπική ομάδα της Κατερίνης, ωστόσο σε ηλικία 18 ετών μεταπήδησε στο Αιγίνιο για την τοπική Νίκη, όπου παρέμεινε για αρκετό χρονικό διάστημα, μέχρι τη μετεγγραφή του στη ΜΕΝΤ. Το καλοκαίρι του 2015, υπέγραψε μονοετές επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα Ολυμπιακού Πειραιώς, με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας και το League Cup. Από την περίοδο 2016-17 αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο αναδείχθηκε πρωταθλητής πρωτάθλημα Ελλάδος.


Ο διεθνής πασαδόρος Θάνος Τερζής, αποτέλεσε τον παίκτη “βαρόμετρο” στη θέση του πασαδόρου, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, σε μια χρονιά που έκλεισε ιδανικά με την κατάκτηση του τρίτου στη σειρά πρωταθλήματος της Volley League από τον Δικέφαλο.

Ο Θάνος Τερζής ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ηρακλή το 1990, όπου παρέμεινε μέχρι το 1998, Αγωνλιστηκε σε Χαρνς, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Εσπίνιο, Ρέθυμνο, Γκραν Κανάρια, Πανελλήνιο, Ρεμάτ Ζαλάου, Παμβοχαϊκό, Φοίνικα Σύρου. Το καλοκαίρι του 2015 επέστρεψε στον ΠΑΟΚ μετά από δεκαπέντε χρόνια, κατακτώντας το πρωτάθλημα του 2016 και του 2017.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ