1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-06-2017 09:40

Θέλει Ζουκούσκι ο Ολυμπιακός

Ο Τσιμαφέι Ζουκούσκι είναι ο εκλεκτός του Ολυμπιακού για τη θέση του πασαδόρου, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων.


Ο Ζουκούσκι είναι Κροάτης, αλλά γεννημένος στο Μινσκ της Λευκορωσίας το 1989. Ξεκίνησε την καριέρα του στην HAOKΜλάντοστ και κάθισε μέχρι το 2010 κατακτώντας 2 πρωταθλήματα και δύο κύπελλα Κροατίας. Στη συνέχεια μετακόμισε στο ιταλικό πρωτάθλημα και στην Umbria Volley, ενώ ακολούθησαν η Μόντσα και η Ραβένα. Το 2013 με την Εθνική Κροατίας έφτασε στον τελικό του Ευρωπαϊκου Λιγκ, ενώ την ίδια περίοδο έπαιρνε μεταγραφή στην γερμανική Generali Haching.

Έναν χρόνο αργότερα επέστρεψε στη Ιταλία για λογαριασμό της Μολφέτα, αλλά και εκεί κάθισε έναν χρόνο. Το 2015 μετακόμισε και πάλι στην Γερμανία για να φορέσει μέχρι σήμερα την φανέλα της Μπερλίν, που την οδήγησε στην κατάκτηση του Τσάλεντζ Καπ 2016, δυο πρωταθλημάτων και ενός κυπέλλου Γερμανίας.

Πρόκειται για τον πασαδόρο που εμπιστεύθηκε ο Ρομπέρτο Σερνιότι για την ομάδα της γερμανικής πρωτεύουσας και τον έβγαλε ασπροπρόσωπο, αφού και φέτος οδήγησε την Μπερλίν στο φαιναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ, αποκλείοντας μάλιστα στους προημιτελικούς την πανίσχυρη Διναμό Μόσχας με δυο νίκες 3-2. Στο εκτός έδρας παιχνίδι κέρδισε και 5 πόντους, με 2 μπλοκ, 1 άσο και 2/4 επιθέσεις. Στο φαιναλ φορ της Ρώμης όμως, έχασε στον ημιτελικό από την μετέπειτα πρωταθλήτρια Ζενίτ Καζάν με 3-0. Γεννήθηκε στις 18 Δεκεβρίου 1989 και έχει ύψος 1.92.

Στην Γερμανία εξάλλου η Μπερλίν παρότι είχε μειονέκτημα έδρας απέναντι στη Φριντρισχάφεν του Σάκη Πρωτοψάλτη, έχασε το πρώτο ματς με 3-0, κέρδισε στο Βερολίνο 3-1 και νίκησε στο Φριντρισχάφεν 3-1 την τοπική ομάδα, χαλώντας τη φιέστα.


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ