1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-05-2017 21:07

Η επιστολή της Παναχαϊκής στην ΕΑΠ

Η Παναχαϊκή έδωσε στη δημοσιότητα την επιστολή που έστειλε στην ΕΑΠ με την οποία την προσκαλεί σε συζητήσεις για την μεταγραφή των Τσαρκάτογλου, Κάββουρα και Κανελλόπουλο. Νωρίτερα η ΕΑΠ είχε κατηγορήσει την διοίκηση των ροσονέρι για προσπάθεια υφαρπαγής των αθλητών.
«Κύριοι,

Παρακαλούμε πολύ, όπως κάνετε δεκτό το αίτημά μας και μας ορίσετε συνάντηση, με θέμα το ενδιαφέρον του Σωματείου μας για τους Αθλητές σας, κ.κ. Τσαρκάτογλου, Κάβουρα και Κανελλόπουλο, ώστε να συμμετάσχουν την χρονική περίοδο 2017-2018 με την μορφή υποσχετικής μετεγγραφής στην Ομάδα μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ, εκ των προτέρων για την άμεση απάντησή σας», αναφέρει η επιστολή που εστάλη το πρωί από την διοίκηση της Παναχαϊκής

3 σχόλια

  • Comment Link panaxas Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017 14:47 posted by panaxas

    ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΤΟ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΑΠ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ. ΘΑ ΒΡΗΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑΤΙ Η ΠΓΕ ΣΑΣ ΕΔΙΩΞΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΛΛΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΠΑΙΔΕΣ ΕΦΗΒΟΥΣ Κ.Λ.Π.ΜΕ ΔΥΟ ΞΕΝΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ.ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ.

  • Comment Link Ο ΑΧΑΡΙΣΤΙΣΤΟΣ Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017 22:11 posted by Ο ΑΧΑΡΙΣΤΙΣΤΟΣ

    Μπράβο στην κυρία Ελένη Ρουμελιώτη πρόεδρο και στην κυρία Βασιλική Ρουμελιώτη Γενική Γραμματέα της Διοίκησης Παναχαικής Πετοσφαίρισης 2013 γιαγιά και μητέρα αντίστοιχα του Νίκου Ρουμελιώτη. Απέδειξαν πόσο έμπειρες είναι και πόσο καλά ξέρουν να κάνουν διοίκηση.5 μήνες πριν τελειώσουν οι μεταγραφές έστειλαν mail και ζητούν να διαλύσουν την ΕΑΠ. Η αχαριστία στο μεγαλείο της.....

  • Comment Link ΕΑΠ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017 21:54 posted by ΕΑΠ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ

    "Στο παράδεισο δεν με δέχονται....και στη κόλαση φοβούνται ότι θα αναλάβω την διοίκηση". Αυτός τελικά είσαι. Φίλε Νίκο αναδημοσιεύω δική σου ανάρτηση απo την σελίδα σου στο fb. Γιατί τόσο μίσος για την Ε.Α.Π. που σε μεγάλωσε σε ξελάσπωσε εσένα και την οικογένεια σου; Σε τόσο απελπιστική θέση είσαι. Σύνελθε... ακολουθείς λάθος δρόμο εσύ και ο Μπέης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ