1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-05-2017 15:00

Το... Φωτεινό 13 συνεχίζει στον Πορφύρα

Η Άννα Φωτεινού θα συεχίσει και τη νέα σεζόν να φοράει το Νο13 του Πορφύρα. Η έμπειρη αθλήτρια βοήθησε πολύ την ομάδα να κερδίσει το πρωτάθλημα της Α2 γυναικών και την άνοδο στην Α1 με την ομάδα να αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

«To γούρικο 13 του Πορφύρα, η Αννα Φωτεινού, που πρόσφερε πολύτιμη βοήθεια στην ομάδα μας στη φετινή σεζόν και ήταν άψογη σε όλα, στη συνεργασία μας, θα συνεχίσει στον Πρωταθλητή της Α2 Εθνικής στο Βόλεϊ Γυναικών και στην Α1, στην αγωνιστική περίοδο 2017-2018.
Πορφύρας και Φωτεινού πορεύονται μαζί, μετά την ανανέωση της συμφωνίας μας. Είναι τιμή μας να έχουμε τέτοια πρωταθλήτρια και τέτοιο αδαμάντινο χαρακτήρα κοντά μας».

Η Αννα Φωτεινού, δήλωσε στο porfyrasvolley.blogspot.com : «Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Πορφύρα και τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν τη χρονιά που πέρασε, αλλά και για τη νέα σεζόν. Ο Πορφύρας επιστρέφει στην Α1 ! Εύχομαι υγεία πάνω από όλα, σε όλες τις αθλήτριες και προσωπικά θα προσπαθήσω για το καλύτερο, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας μου»

2 σχόλια

  • Comment Link insider Πέμπτη, 04 Μαΐου 2017 21:32 posted by insider

    Μπράβο Μπίλυ (κάνε δεξιά)...

  • Comment Link VP Πέμπτη, 04 Μαΐου 2017 13:49 posted by VP

    ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΝΑ!!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ