1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-11-2016 18:24

Διπλό χτύπημα με Γιόβιτς και Εσντέλ ετοιμάζει η Θέτιδα

Η Θέτιδα θέλει να γίνει πιο ανταγωνιστική στην Α1 γυναικών και προετοιμάζει την ενίσχυσή της.  Πρώτη κίνηση για τη νεοφώτιστη στην πρώτη κατηγορία αποτελεί  η Μίλιτσα Γιόβιτς, η οποία θα αντικαταστήσει την ατυχη Φαμπιάν.


 

Η Σερβα διαγώνια, που μπορεί να παίξει και ως ακραία, από πρόπερσι αγωνίστηκε στον Πανναξιακό και άφησε καλές εντυπώσεις, ενώ φέτος έκανε προπονήσεις με την ομάδα.

Για τέσσερα χρόνια αγωνίστηκε στο κολεγιακό πρωτάθλημα των Η.Π.Α, παράλληλα με τις σπουδές της, στο Tulane University και επέστρεψε στην Ευρώπη και στο βελγικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Oxyjeunes Sodraep Farciennes.

Άλλη περίπτωση που εξετάζει η Θέτιδα είναι η  32χρονη διαγώνια Κρίστλ Εσντέλ, η οποία πρέπει περάσει από ιατρικές εξετάσεις, αλλά υπάρχει και άλλες διαδικασίες που καθυστερούν την περίπτωσή της.  

Η διαγώνια από το Τρίνινταντ δεν είναι άγνωστη στο ελληνικό βόλεϊ αφού πέρσι πήρε... από το χέρι το Μαρκόπουλο και το οδήγησε στην παραμονή (μεταγραφή του Δεκεμβρίου). Έχει παίξει σε καλές ομάδες όπως το Βουκουρεστι, η πολωνική Μπιάλιστοκ, η γερμανική Σβέριν και η γαλλική Κίμπερ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ