1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-10-2016 14:38

Ανακοίνωσε Άθος Φερέιρα ο Ολυμπιακός

Την απόκτηση του Αθος Φερέιρα Κόστα ανακοίνωσε και τυπικά ο Ολυμπιακός.
Ο Βραζιλιάνος κεντρικός Άθος Φερέιρα Κόστα ξεκίνησε το ταξίδι από την πατρίδα του με σκοπό να φτάσει στην Ορεστιάδα για να αγωνιστεί, όμως, η μοίρα του τον είχε προορίσει για τον Ολυμπιακό. Ενώ ο 28χρονος κεντρικός βρίσκονταν καθ΄οδόν ενημερώθηκε από το μάνατζερ του πως ο Ολυμπιακός αναζητά μία αξιόπιστη λύση ως ρεζέρβα στην περίπτωση που πάει κάτι στραβά με τη μεταγραφή του Κουβανού Λιβάν Οσόρια Ροντρίγκεζ.

Μετά το σεξουαλικό σκάνδαλο με τους έξι Κουβανούς που φυλακίστηκαν στην Φινλανδία υπήρξε ο φόβος πως η κουβανική ομοσπονδία δεν θα έδινε άδεια σε κανέναν βολεϊμπολίστα να φύγει από τη χώρα. Οταν μάλιστα οι Κουβανοί αξίωσαν από τον Ολυμπιακό εγγυήσεις και να πάει άνθρωπος τους στην Αβάνα για να κλείσει τη μεταγραφή οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πια σίγουροι πως θα έπρεπε να βρουν άλλον κεντρικό.

Τότε έφτασε ο Άθος Φερέιρα Κόστα για δοκιμαστική προπόνηση πριν πάει στην Ορεστιάδα. Τόσο ο Φλάβιο Γκουλινέλι, όσο και ο Σλόμπονταν Μπόσκαν που τον διαδέχτηκε έμειναν ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες του Άθος Φερέιρα Κόστα ο οποίος έχει πειθαρχία και πάθος στο παιχνίδι του και εκτός των άλλων πρόκειται για έναν πολύ θετικό χαρακτήρα που «έδεσε» αμέσως με τους συμπαίκτες του. Έτσι η διοίκηση του Ολυμπιακού περίμενε και το τυπικό «οκέι» από τον Μπόσκαν και σήμερα ανακοίνωσε την απόκτηση του.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.- Τ.Α.Α. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Βραζιλιάνο Athos Ferreira Costa. Ο Athos Ferreira Costa, γεννήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 1988 και αγωνίζεται ως κεντρικός. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο κέρδισε το Κύπελλο Αιγύπτου αγωνιζόμενος με την Ζάμαλεκ».

Ο Άθος Κόστα θα φοράει τη φανέλα με το Νούμερο 14.

1 σχόλιο

  • Comment Link Ορίον Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016 13:23 posted by Ορίον

    Αν ήταν καλός θα τον κρατούσε η Ορεστιάδα που τον έφερε.Λαθος κίνηση του Ολυμπιακού να πέσει στην παγίδα του μάνατζερ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ