1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-09-2016 15:34

Κλάιν... και με τη βούλα στο Μαρκόπουλο (video)

Ανακοινώθηκε η μεταγραφή της  Ιλισάντρα Πάουλα Κλάιν (Πούλι) όπως σας είχαμε ενημερώσει. Η Βραζιλιάνα ακραία που πέρσι αγωνίστηκε στη Ουγγρική Βάσας και στην Κονιζ, δεν μπορούσε να μείνει στην Ελβετία λόγω του καθεστώτος των ξένων και έτσι θα ξανασμίξει με την Ζακλίν Ροντρίγκεζ που ήταν συμπαίκτριες στην Ουγγαρία.

Η ανακοίνωση


Ο Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου ανακοινώνει την απόκτηση της Πούλι Κλάιν. Η βραζιλιάνικης καταγωγής ακραία είναι γεννημένη στις 30 Μαρτίου του 1986, έχει ύψος 1,85 και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Ούγγρικη Vasas και στην Ελβετική Koniz.

Η Πούλι Κλάιν θα βρεί στην ομάδα μας την Ζακλίν Ροντρίγκεζ με την οποία ήταν συμπαίκτριες στη Vasas και οδήγησαν την Ουγγρική ομάδα στον τελικό του Κυπέλλου Ουγγαρίας αλλά και στον τελικό των πλέι-οφ του Ουγγρικού Πρωταθλήματος. Εκτός από την Vasas οι δυο νεαποκτηθείς βραζιλιάνες έχουν αγωνιστεί μαζί στη Βραζιλία με τα χρώματα της Volley Futuro και της Rio do Sul.

ΠατήστεΕΔΩ για να δείτε τα κατορθώματά της με την Βάσας (Νο7), ενώ στο παρακάτω βίντεο δείτε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ