1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-06-2014 21:03

Με Ντίμα και Κανέλλο η Εθνική

Ο Ντίμα Φιλίποφ επανήλθε στις προπονήσεις στην Εθνική ομάδα των ανδρών, που υποδέχθηκε και ένα νέο πρόσωπο στην προετοιμασία εν όψει της 3η αγωνιστικης του Ευρωπαϊκού Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσει το Αζερμπαϊτζάν. Ο λόγος για τον Μάκη Κανέλλο που βρέθηκε στο κλειστό στη ΧΑΝΘ για να ενσωματωθεί με την γαλανόλευυκη, που όμως δεν θα έχει τους Στεφάνου και Στιβαχτή.

«Η κλήση μου ήταν μια ευχάριστη έκπληξη αφού έλειπα καιρό από την Εθνική και φυσικά δεν το σκέφτηκα ούτε λεπτό. Θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να καλύψω το χαμένο έδαφος, αλλά θέλω όσο πιο γρήγορα μπορώ να βοηθήσω την ομάδα», είπε ο Κανέλλος ο οποίος δεν έκρυψε τις μεγάλες φιλοδοξίες που έχει για την Εθνική ομάδα.

«Την ομάδα την είδα σε όλα τα ματς που έπαιξε τον τελευταίο καιρό.. Έχει πολύ ταλέντο, έχει παιδιά που μπορούν να παίξουν σε υψηλό επίπεδο κι ένα τεράστιο πλεονέκτημα να διαθέτει έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης όπως ο Τζούριτς. Αυτό που χρειάζεται η Εθνική είναι μια διάκριση και όλοι θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση για το φάιναλ φορ του Ευρωπαϊκού Λιγκ». Κι αυτή η πρόκριση θα είναι για τον ίδιο το καλύτερο δώρο για τον γάμο του που έχει προγραμματιστεί για τις 16 Αυγούστου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ