1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Βαριές τιμωρίες επέβαλλε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΕΣΘ και επικύρωσε το Δ.Σ. της Ενωσης Θεσσαλονίκης σε βάρος της γυναικείας ομάδας του Μακεδονικού στο ντέρμπι με τον Ιωνικό Α.Σ. Ο αγώνας κατοχυρώθηκε στον Ιωνικό με 3-0 σετ και 75-0 πόντους, ενώ επιβλήθηκαν ποινές σε προπονητή, έφορο και εμπλεκόμενες αθλήτριες.
Το πρωί του Σαββάτου 15 Ιουνίου με αφορμή τη λήξη της αγωνιστικης περιόδου ο Α.Ε.Φοίνικας Καλαμαριάς ετοιμάζει μεγάλη γιορτή του βόλεϊ που είναι ανοικτή για όλα τα παιδιά του συλλόγου με τιμώμενο πρόσωπο την ελληνοκολομβιανή βολεϊμπολίστρια Μεντελέιν Μοντάνιο.
O Παναθλητικός νίκησε με 3-0 τον Γαλαξία Αδένδρου και κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Β΄κατηγορία γυναικών της ΕΠΕΣΘ και πήραν το εισιτήριο ανόδου για την Α΄κατηγορία. Ο αγώνας έγινε στη Σάλα «Γεννηματά» και ήταν μονόλογος για τις παίκτριες του Στράτου Μπίλλη.
O Μυγδονιακός επικράτησε με 3-0 (25-23, 25-20, 25-22) του ΒΑΟ στο πλαίσιο της διαδικασίας των playoffτης 1ης τοπικής κατηγορίας βόλλευ γυναικών.
Την Κυριακή για το πρωταθλήματα της 1ης Τοπικής κατηγορίας βολλευ Γυναικών ο Μυγδονιακός κέρδισε στο τοπικό ντέρμπυ τον τυπικά γηπεδούχο Δημόκριτο Μυγδονίας με σκορ 0—3 (14-25, 17-25, 17-25).
Ο Μυγδονιακός την Κυριακή επικράτησε για την 11η αγωνιστική στον εντός έδρας αγώνα επί του ΠΟ Μουδανιών με 3-0 σετ. Ο Μυγδονιακός σε αυτόν τον αγώνα αντιμετώπιζε τον 2ο της κατηγορίας και καλούνταν να επιβεβαιώσει ότι βρίσκεται επάξια μόνος πρώτος στην κορυφή και το έπραξε με τον καλύτερο τρόπο.
Την Κυριακή 20/12/2015 για το πρωταθλήματα της 1ης Τοπικής κατηγορίας βολλευ Γυναικών ο Μυγδονιακός κέρδισε στο τοπικό ντέρμπυ τον Δημόκριτο Μυγδονίας με σκορ 3—0 (25-9, 25-8, 25-21). Ο αγώνας βέβαια μόνο ντέρμπυ δεν ήταν αφού οι δυο ομάδες έχουν μεγάλη διαφορά δυναμικότητας όπως φαίνεται και στην βαθμολογία με τον Μυγδονιακο να είναι στην πρώτη θέση και τον Δημόκριτο στην τελευταία.
Την Κυριακή 13/12/2015 στο γήπεδο του Ηρακλή Γέφυρας η ομάδα του Μυγδονιακού κέρδισε την τοπική ομάδα με σκορ 0—3 (10-25, 19-25, 16-25)
Μετά από ένα πολύ δυνατό παιχνίδι κατά την διάρκεια των σετ, η ομάδα του ΓΣ Κερατέας νίκησε με σκορ 3 - 1 τον Πανελλήνιο ΓΣ και στέφθηκε πρωταθλήτρια στην Τοπική Κατηγορία Γυναικών ΕΣΠΑΑΑ.
Οι Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων νίκησαν τον Απόλλων Καλαμαριάς με 3-1 και αναδείχτηκαν πρωταθλήτριες της Τοπικής Κατηγορίας Γυναικών, μπροστά σε δεκάδες φίλους τους που γέμισαν το γυμναστήριο των Πεύκων.
Η ΜΕΝΤ και ο Καμπανιακός έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό της Β Εθνικής Γυναικών, αφού πήραν το προβάδισμα στις ημιτελικές σειρές.
Ο Νέστωρ και ο Καμπανιακός προκρίθηκαν στον τελικό της Β΄ Εθνικής Ανδρών της ΕΠΕΣΘ και θα διεκδικήσουν τον φετινό τίτλο και το εισιτήριο για την Α2. Οι δύο ομάδες χρειάστηκαν μόλις έναν αγώνα για να ολοκληρώσουν τις ημιτελικές σειρές (προηγούνταν με 2-0 νίκες), αφού ο Νέστωρας νίκησε τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με 3-2 και ο Καμπανιακός τον ΠΟ Μουδανιών με 3-1.
Θεσσαλονίκη - Γιώργος Γκολέμας. Για την πέμπτη αγωνιστική της B΄ Γυναικών ΕΠΕΣΘ ο πρωτοπόρος Απόλλων Καλαμαριάς ύστερα από ένα ενδιαφέρον παιχνίδι νίκησε δύσκολα με ανατροπή την μαχητική ομάδα του Δημόκριτου Μυγδονίας με σκορ 3-1 .
Mε νίκη και μάλιστα εκτός έδρας, ξεκίνησε την προπονητική καριέρα της η Σοφία Ιορδανίδου, που κάθισε στον πάγκο του ΟΠΕΧαλκίδας.
Θεσσαλονίκη Γιώργος Γκολέμας. Η ΧΑΝΘ πήρε την πρώτη θέση στο τουρνουά γυναικών που διοργάνωσε ο ΒΑΟ στο γήπεδο του κερδίζοντας στον τελικό τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου με 3-1 (25-19, 25-12, 23-25 και 25-21). 
Θεσσαλονίκη του Γιώργου Γκολέμα. Παρουσία αρκετών φιλάθλων η ΧΑΝΘ με ολική ανατροπή, ύστερα από ένα συναρπαστικό αγώνα νίκησε δύσκολα τον Καμπανιακό με σκορ 3 – 1 (25 – 27, 25 – 22, 25 – 18 και 30 – 28). Σίγουρα οι ανωτέρω ομάδες χρειάζονται και άλλα παιγνίδια, αλλά μαζί με τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου θα είναι υποψήφιες για το Final Four της Β΄ Εθνικής Γυναικών του τρίτου ομίλου (Α΄ τοπικό της ΕΠΕΣΘ). Οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν σχεδόν όλες τις παίκτριές τους στον αγώνα και θα έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα.
Την Πέμπτη 28 Αυγούστου και στις 6:00 μ.μ, στο sports café του Μακεδονικού Περιφ. οδός - Κόμβος Ευκαρπίας τηλ. 2310 587870, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση (όχι προπόνηση) της γυναικείας ομάδας, όπου θα σημάνει και την έναρξη της φετινής προετοιμασίας για το δύσκολο πρωτάθλημα της Β' Τοπικής (πρώην Γ΄) κατηγορίας Γυναικών της Ε.ΠΕ.Σ.Θ.
Στην ομάδα της Σχολής Μωραΐτη θα αγωνίζεται φέτος η λίμπερο Αγγελική Καρούμπα.
Τον Γιώργο Ακριτίδη εμπιστεύτηκε η ομάδα του Κεραυνού Ωραιοκάστρου για να κάτσει στον πάγκο της γυναικείας ομάδας.
Οριστικοποιήθηκε το καλεντάρι της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015. Σύμφωνα με αυτό, η σεζόν θα ξεκινήσει στις 18 Οκτωβρίου με την Α1 γυναικών και Α2 ανδρών, ενώ τα Φάιναλ 4 κυπελλου θα γίνουν 14-15 Μαρτίου (Ανδρες) και 28-29 Μαρτίου (Γυναίκες).
Στο ΔΑΚ Χαλάστρας ολοκληρώνεται την Κυριακή 15 Ιουνίου (ώρα 18.30) η σεζόν για τις διοργανώσεις σάλας της ΕΠΕΣΘ, με τον τελικό της Τοπικής Κατηγορίας Γυναικών ανάμεσα στον Καμπανιακό και το Πειραματικό.
Δείτε ένα βίντεο από τη νίκη του Πειραματικού επί του Ατρόμητου Τριαδίου που του έδωσε την άνοδο στη Β εθνική. 
Μετά τον Καμπανιακό και το Πειραματικό κέρδισε την άνοδό του στην Β Εθνική Γυναικών και μάλιστα σπάζοντας την έδρα του αντιπάλου του.
Ο Καμπανιακός έγινε η πρώτη ομάδα που κατέκτησε την άνοδο στην Β Εθνική Γυναικών, κερδίζοντας το βράδυ της Κυριακής στην Καλαμαριά τον Απόλλωνα με 3-2.
Σελίδα 1 από 3

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ