1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-08-2017 18:06

Με τη.. βούλα στην Ηλιούπολη η Τοτσίδου

Το καλύτερο το άφησε για το τέλος η Ηλιούπολη, που ανακοίνωσε ότι οι μεταγραφές ολοκληρώνονται μετά από την άφιξη της Σία Τοτσίδου. 

Η 28χρονη ακραία, τα τελευταία χρόνια ήταν αρχηγός του Πανναξιακού, ενώ έχει παίξει ομάδα στη Δόξα Δράμας, στον Ερμή Δράμας, στον Ηρακλή και την ΑΕΚ

Η ανακοίνωση

«Οι μεταγραφές του τμήματος βόλεϊ γυναικών ολοκληρώθηκαν σήμερα με την άφιξη της πολυτάλαντης και έμπειρης πρώην αρχηγού του Πανναξιακού Σίας Τοτσίδου. Η σπουδαία ακραία αθλήτρια που θα βοηθήσει πάρα πολύ την προσπάθεια του συλλόγου μας να επιτεύξει τους στόχους του, έχει ύψος 1,78 και είναι γεννημένη στις 18.06.1989.

Έχει ξεκινήσει τα πρώτα βήματά της στο χώρο του αθλήματος στη Δόξα Δράμας, Ερμή Δράμας, Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Πανναξιακό, ΑΕΚ και τα τελευταία 3 χρόνια ήταν η ψυχή της ομάδας της Νάξου. 


Μετά από την ολοκλήρωση της μεταγραφής της στην Ηλιούπολη, η Σία Τοτσίδου είπε:

«Θέλω αρχικά να ευχαριστήσω τη διοίκηση και την προπονήτρια για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Εύχομαι να είμαστε υγιείς και να επιτύχουμε τους στόχους μας»

Σχετικά άρθρα

  • Σία Τοτσίδου: «Μέσα από τις δυσκολίες ήρθαν οι επιτυχίες της Εθνικής»
    Καλεσμένη στην εκπομπή της Ε.Ο.ΠΕ. στο instagram ήταν η Σία Τοτσίδου. Η διεθνής ακραία του Ολυμπιακού, από τη Δράμα απ' όπου βρίσκεται, μίλησε για το πως πέρασε την περίοδο της καραντίνας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, αναφέρθηκε στο φετινό πρωτάθλημα της Volleyleague και θυμήθηκε στιγμές από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2019.
  • Νίκη τετράδας για τον Πανναξιακό με Μίλεν και Ρουέντα
    Την τέταρτη σερί νίκη του και έκτη συνολικά στο πρωτάθλημα πανηγύρισε στην έδρα του επί της Ηλιούπολης ο Πανναξιακός. Η ομάδα του Απόστολου Οικονόμου με όπλα το σερβίς και το μπλοκ επικράτησε με 3-0 σετ του ΓΣΗ και με 18 βαθμούς ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας.
  • Live streaming: Πανναξιακός-Ηλιούπολη ( 11/12, 19.00)
    Στις 19.00 ο Πανναξιακός υποδέχεται την Ηλιούπολη για την 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών. Δείτε το παιχνίδι ζωντανά από τον παρακάτω σύνδεσμο.
  • Σημαντικό βήμα παραμονής απο τον Πορφύρα
    Ο Πορφύρας ξεπέρασε το εμπόδιο της Ηλιούπολης με 3-0 σετ στο «Παναγιώτης Σαλπέας» και έκανε ένα ακόμη βήμα για την ασφαλή παραμονή του στη Volleyleague γυναικών.
  • Τρίτη σερί νίκη για την Θέτιδα με σούπερ Κωνσταντίνου
    Με την Μανωλίνα Κωνσταντίνου να κάνει το καλύτερο φετινό της παιχνίδι, η Θέτιδα νίκησε στο κλειστό της Βούλας με 3-0 σετ την Ηλιούπολη και έφθασε τους 12 βαθμούς στο πρωτάθλημα με 4 νίκες σε 5 αγωνιστικές απο τις οποίες οι τελευταίες τρεις ειναι διαδοχικές.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ