1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-07-2017 17:04

Βασικός στην Καστελάνα ο Τζιουμάκας

Με κάθε επισημότητα ανακοινώθηκε την Καστελάνα η απόκτηση του Γιώργου Τζιουμάκα.
Μία μεταγραφή που ήταν γνωστή εδώ και αρκετές ημέρες, πήρε «σάρκα και οστά» με τον 22χρονο διαγώνιο να κάνει μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Ο Τζιουμάκας πήγε στην Ιταλία το 2013 ως το μεγαλύτερο ταλέντο του ελληνικού βόλεϊ. Μετά από μια περιπλάνηση σε Κούνεο, Περούτζια και Πιατσέντζα ήρθε ο καιρός να αλλάξει σελίδα και να δοκιμάσει τις δυνάμεις τους, ως βασικός διαγώνιος. Η νεοφώτιστη Καστελάνα ή αλλιώς NewMaterVolley ήταν ότι χρειάζεται ο Έλληνας διαγώνιος για να δείξει την αξία του.

 «Ο Τζιουμάκας έχει μεγάλες δυνατότητες. Είναι νέος, έχει επιθυμία για διάκριση και νομίζω ότι είναι η κατάλληλη σεζόν για να κάνει το ντεμπούτο ως βασικός στην Superlega. Αν ακολουθήσει τον δρόμο μας, είναι σίγορο ότι θα τα πάει πολύ καλά», δήλωσε ο προπονητής Πίνο Λορίζιο.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Τζιουμάκας που είναι ο δεύτερος Έλληνας που θα αγωνιστεί στην ομάδα μετά από τον Κώστα Στιβαχτή (2012-13), δήλωσε: Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ζήσω μια νέα περιπέτεια, με την ομάδα και τους οπαδούς της. Δεν είχα καμία αμφιβολία για να αποδεχθώ την πρόταση του συλλόγου.  Για μένα ξεκινά μια μεγάλη εμπειρία και ανυπομονώ να βρεθώ με τους νέους μου συμπαίκτες για να ξεκινήσει η σεζόν. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στον αγωνιστικό χώρο». 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ