1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-10-2021 13:04

Φίλιππος Βέροιας και Μίλωνας κάνουν το πρώτο σερβίς στην Ημαθία

Στη Βέροια ο Φίλιππος υποδέχεται το Μίλωνα σε ένα από τα ντέρμπι της πρεμιέρας αλλά και σε συνέχεια των μονομαχιών τους στην β΄φάση του πρωταθλήματος 2020-21. (1η αγωνιστική, 16/10, 20:00, Live Sreaming Volley League, Διαιτητές: Παπαδογούλας, Δανιηλίδου).

Ο προπονητής του Φιλίππου Σωκράτης Τζιουμάκας είπε: «Όπως κάθε πρεμιέρα κρύβει συνήθως εκπλήξεις. Κάθε αρχή και δύσκολη απέναντι σε μία άγνωστη για εμάς ομάδα, όπως ο Μίλωνας, αφού πέρα από τη σύνθεση που ξέρουμε ως παίκτες, δεν έχουμε κάποια αγωνιστική εικόνα του αντιπάλου μας. Εμείς από την πλευρά μας ολοκληρώσαμε την προετοιμασία της εβδομάδας, αύριο θα δώσουμε περισσότερο έμφαση στο κομμάτι σέρβις – υποδοχή και πιστεύω πως με τη βοήθεια του κόσμου που θα ναι κοντά μας, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να καταφέρουμε να μπούμε «με το δεξί» στο πρωτάθλημα».

Ο Φίλιππος θα στηριχτεί στον Βραζιλιάνο Studzinski που ανανέωσε το συμβόλαιό του, στον Hepburn Shonari από τις Μπαχάμες και στον Αμερικανό ακραίος Nick Smith που αποκτήθηκε πρόσφατα.

Ο αρχηγός του Φιλίππου Κώστας Προύσαλης είπε: «Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη, πόσο μάλλον όταν παίζεις απέναντι σε μία πολύ κακά οργανωμένη και «στημένη» ομάδα, όπως είναι ο Μίλωνας, με τον οποίο ασφαλώς έχουμε τους ίδιους στόχους, να τερματίσουμε δηλαδή όσο πιο ψηλά γίνεται στην βαθμολογία. Περιμένουμε τον κόσμο μας, που μας έχει λείψει τόσο πολύ, να έρθει στο γήπεδο και να μας στηρίξει, να μας δώσει ώθηση στα δύσκολα σημεία του αγώνα, γιατί σίγουρα θα υπάρχουν τέτοια στην πρεμιέρα, αλλά και εμείς πάμε για να κερδίσουμε. Είμαστε καλά, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για μας πλην της νίκης, αλλά σίγουρα υπάρχουν πολλά ερωτηματικά στο α’ επίσημο παιχνίδι της σεζόν».

Ο Μίλωνας που έχει από τους μικρότερους μέσους όρους ηλικίας στο πρωτάθλημα, κράτησε στο δυναμικό του τους αδερφούς Χανδρινούς, Σπύρο και Αριστείδη, ενώ μαζί τους παρέμειναν και οι Γιώργος Δρογκάρης, Ηλίας Λάππας, Θοδωρής Δορδοκίδης, Γιάννης Παπαδάκης και Μίλτος Τσαρκάτογλου. Στο ρόστερ προστέθηκε και ο πρωταθλητής με τον Παναθηναϊκό το 2020 Βασίλης Μούχλιας, ο Κυριάκος Σπυριούνης επέστρεψε στην ομάδα που αναδείχθηκε και αποκτήθηκαν οι ξένοι Gustavo Bryan από τη Κούβα, ο Pablo Urchevich από την Αργεντινή, ο Φινλανδός Samuli Kaislasalo που είχε αγωνιστεί στον Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ πριν δύο χρόνια και ο Πολωνός Borris Maciej.

Ο Μίλωνας πηγαίνει στη Βέροια πανέτοιμος και με στόχο τη νίκη. Ο Σάκης Ψάρρας δήλωσε: «Είναι αγώνας για την πρεμιέρα μεταξύ δύο ομάδων που ακόμα δεν γνωρίζονται και θέλουν τη νίκη γιατί έχουν τους ίδιους στόχους. Όλα αυτά προσδίδουν ιδιαίτερο χαρακτήρα σε αυτόν τον αγώνα. Θέλουμε τη νίκη για να κάνουμε ιδανικό ξεκίνημα. Ο Φίλιππος έχει κάνει πολλές αλλαγές και θα προσπαθήσουμε να εκμεταλευτούμε τις αδυναμίες του».

VOLLEY LEAGUE 2021-2022

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Ερμούπολη, 19.15 ΕΡΤ-3: Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - Π.Α.Ο.Κ. 3-1
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Βουδούρης, Παρατηρητής: Μπαρμπούνης, Συρίγος, Γραμματεία: Πιρπινιά.

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Ηράκλειο, 17:00 (L.Str.): Ο.Φ.Η. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Διαιτητές: Αγγελίδης, Καραπουλάκης, Παρατηρητής: Κοκοτσάκης, Επόπτες: Κουνδουράκη, Κανδηλιεράκης, Γραμματεία: Αβραμοπούλου.

Βέροια, 20:00 (L.Str.): Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Δανιηλίδου, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Χανός, Βένος, Γραμματεία: Ψάρρα.

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Αγιος Θωμάς Μαρούσι, 16:30 (L.Str.): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο.Π. Κηφισιάς
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Πρέντζας, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Βαρατάσης, Κατερλή, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ