1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-02-2015 03:22

Εμεινε στο θρόνο της η Ελπίδα Αμπελοκήπων, ΜVP η Αλεξάκου

Cannot find volleynews.v2/ENOSEIS/EPESTH/NEANIDON/2014-15/f4 folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/ENOSEIS/EPESTH/NEANIDON/2014-15/f4/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Η Ελπίδα Αμπελοκήπων αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Νεανίδων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Μετά από συναρπαστικό αγώνα στον τελικό που έγινε στο κατάμεστο γυμναστήριο της Γέφυρας νίκησε τους Μακεδόνες Αξιού με 3-1 σετ. Από τις σπάνιες φορές που η MVP δεν ήταν από τη νικήτρια ομάδα και δεν ήταν άλλη από την διεθνή ακραία των Μακεδόνων Αξιού Ευφροσύνη Αλεξάκου.

Μαζί με το πρωτάθλημα, εξασφάλισε τη δυνατότητα να υπερασπιστεί και τον Πανελλήνιο τίτλο πού κατέκτησε πέρυσι.

Η ομάδα του Γιώργου Χρυσομαλλίδη ήταν πιο ψύχραιμη στα κρίσιμα σημεία και διαχειρίστηκε καλύτερα την πίεση του τελικού, που είχε πολλή ένταση και πολλά λάθη.

Οι Μακεδόνες προηγήθηκαν με 1-0 και 18-13 στο δεύτερο σετ, αλλά η Ελπίδα κατάφερε να ισοφαρίσει, ενώ ανάλογη εξέλιξη είχαμε και στο τρίτο σετ, με την ομάδα των Κυμίνων να προηγείται 18-14 και την κάτοχο του τίτλου να επιστρέφει και να κερδίζει.

ΜVP η Αλεξάκου

Πολυτιμότερη παίκτρια της διοργάνωσης ψηφίστηκε η νεαρή διεθνής ακραία των Μακεδόνων, Ευφροσύνη Αλεξάκου, στην οποία απονεμήθηκε το έπαθλο "Θανάσης Γεωργιάδης".

Παρών στους τελικούς ήταν και ο Δήμαρχος Χαλκηδόνας, Ιωάννης Τσουκνίδας, ενώ την ΕΠΕΣΘ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Βαγγέλης Ντινόπουλος, ο γεν. γραμματέας Γιώργος Διονάς και το μέλος του ΔΣ Θανάσης Γερακούδης.

Η ΕΠΕΣΘ ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση, τις προπονήτριες και τις αθλήτριες του Ηρακλή Γέφυρας, καθώς και τους χορηγούς για τη συμβολή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης. Ευχαριστεί επίσης τους φιλάθλους που γέμισαν ασφυκτικά το γυμναστήριο της Γέφυρας και δικαίωσαν την επιλογή της Ενωσης.

ΤΕΛΙΚΟΣ

ΕΛΠΙΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ 3-1 (25-27, 25-22, 25-22, 25-21)

ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Χρυσομαλλίδης): Καραμούτσα, Ντολοπούλου, Νώτη, Παπάζογλου, Καλαντάτζε, Καρακατσιάνη, Σουπιώνη (λ) - Δάκου, Κουτούλα, Αμπεριάδου, Δροσοπούλου, Πανταζή. Μακεδόνες (Σκουλικάρης): Δρακουλίδου, Αλεξάκου, Γιαννούλη, Ζίγκα, Καραφουλίδου, Παπαδοπούλου, Μπιζτούνα (λ) - Κρομμύδα (λ), Χαραβελούλη, Καρκαδάκη, Δημητρακάκη.

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (Σκουλικάρης): Δρακουλίδου, Αλεξάκου, Γιαννούλη, Καραφουλίδου, Παπαδοπούλου, Ζίγκα, Κρομμύδα (λ) - Μπιζτούνα (λ), Χαραβελούλη, Καρκαδάκη, Καραγκούνη. Ν. Βότσης (Βαλσαμίδης): Θωμαΐδου, Σακαράκη, Σαρλή, Φραγκουλίδου, Γκρεμηλογιάννη, Ναλμπάντογλου, Μολοπόδη (λ) - Κώστογλου, Λαζαρίδου.

Χάλκινο μετάλλιο ο Άρης

Δραματική εξέλιξη είχε και ο μικρός τελικός, στον οποίο ο Αρης νίκησε το Ν. Βότση 3-2 σετ και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

ΑΡΗΣ - Ν. ΒΟΤΣΗΣ 3-2 (22-25, 25-20, 25-17, 18-25, 15-11)

 

 

1 σχόλιο

  • Comment Link ιακωβος Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015 06:59 posted by ιακωβος

    η ελπιδα αριος μαζι σας

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ