1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-03-2019 18:38

Πρωταθλήτριες Κυκλάδων οι γυναίκες του ΑΣΕ Νεωρίου(vid-foto)

Συριανή….υπόθεση ήταν ο τελικός του Κυκλαδικού πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής 17 Μαρτίου στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων και Αθλητικών Εκδηλώσεων στη Μάρπησσα της Πάρου.

Και δύο καλύτερες φετινές γυναικείες ομάδες βόλεϊ, ο ΑΣΕ Νεωρίου και ο ΑΟ Φοίνικα που «κονταροχτυπήθηκαν» για την κορυφαία θέση του πρωταθλητή επί παριανού εδάφους, ήταν από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων, τη Σύρο. Έτσι, ο αθλητικός αυτός… «εμφύλιος» είχε τα χαρακτηριστικά μιας πραγματικής, εντός γηπέδου «μάχης».

Τα κορίτσια και των δύο ομάδων έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, πρόσφεραν υπέροχο θέαμα, αλλά τελικά η ομάδα του Νεωρίου πήρε τη νίκη και κέρδισε δίκαια το τίτλο της πρωταθλήτριας Κυκλάδων 2019 καθώς υπερίσχυσε του Φοίνικα με 3–0 σετ. Η υπεροχή της ομάδας του Νεωρίου φάνηκε από το πρώτο σετ όταν ενώ τα κορίτσια του Φοίνικα προηγούνταν στο σκορ με 6–0, το Νεώριο κατόρθωσε γρήγορα να φέρει το παιχνίδι στα ίσα και να κερδίσει τελικά με 25–21. Στο δεύτερο σετ, η «κόντρα» συνεχίστηκε, οι ομάδες φάνηκαν προς στιγμήν ισοδύναμες αλλά τελικά τα κορίτσια του Νεωρίου κέρδισαν και πάλι με 25–20. Στο τρίτο σετ, είχαμε επανάληψη του πρώτου. Ενώ Φοίνικας κέρδιζε με 9–0, για μια ακόμη φορά, οι δυναμικές και έμπειρες αθλήτριες του Νεωρίου κατόρθωσαν να πάρουν το παιχνίδι στα χέρια τους και να το γυρίσουν υπέρ τους κερδίζοντας στο τέλος με 25–21.

ΑΣΕ Νεωρίου - ΑΟ Φοίνικας Σύρου 3-0 (25-21, 25-20, 25-21)

Οι απονομές

Συγκίνηση, χειροκροτήματα από το παριανό φίλαθλο κοινό και ενθουσιώδεις πανηγυρισμούς από τις αθλήτριες, είχε η τελετή απονομής μεταλλείων και κυπέλων στις ομάδες που αγωνίστηκαν το Σαββατοκύριακο 16 – 17 Μαρτίου στην Μάρπησσα της Πάρου για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας Κυκλάδων γυναικείου βόλεϊ 2019.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του Μικρού και του Μεγάλου Τελικού του Final Four το απόγευμα της Κυριακής 17 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκαν οι απονομές.

Στην τέταρτη σε κατάταξη ομάδα του ΑΜΣ Φιλωτίου από τη Νάξο, τις απονομές έκανε το μέλος της Αθλητικής Επιτροπής της ΚΔΕΠΑΠ κ. Σ. Μπόνης, στην παριανή ομάδα του ΑΜΕΣ Νηρέα που ήρθε τρίτη, τις απονομές έκανε ο Αντιδήμαρχος Πάρου και υπεύθυνος γραφείου Αθλητισμού του Δήμου Πάρου κ. Μ. Μαλαματένιος.

Στην ομάδα του ΑΟ Φοίνικα από τη Σύρο που κατέκτησε τη δεύτερη θέση τις απονομές έκανε ο Έπαρχος Πάρου Αντιπάρου κ. Κ. Μπιζάς, ενώ στην επίσης συριανή ομάδα του ΑΣΕ Νεωρίου που κατέκτησε την κορυφή του Πρωταθλήματος γυναικείου βόλεϊ στις Κυκλάδες για το 2019, τις απονομές έκανε ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μ. Κωβαίος.

Τα κορίτσια όλων των ομάδων πανηγύρισαν για τη νίκη τους. Ειδικά οι παριανές αθλήτριες που είχαν το πλεονέκτημα να χαίρονται για την κατάκτηση της τρίτης θέσης τους εντός του νησιού τους, καταχειροκροτήθηκαν με ενθουσιασμό από τον φίλαθλο κόσμο της Πάρου που έζησε από κοντά την αγωνιστική τους προσπάθεια και τις δύο ημέρες διεξαγωγής του Final – 4.

Αλλά και η νικήτρια ομάδα του Νεωρίου Σύρου, μια ομάδα που δίκαια κατέκτησε την πρωτιά του Πρωταθλήματος για μια ακόμη χρονιά, πανηγύρισε όπως ήταν φυσικό έξαλλα την κορυφαία θέση της στις Κυκλάδες αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παριανών φιλάθλων.

Πηγή: parianostypos.gr

1.jpgneorio-wn.jpg2.jpg4.jpg3.jpg

Media

Σχετικά άρθρα

  • Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το 56ο πρωτάθλημα της Volley League
    Όλα είναι έτοιμα για το σερβίς στο 56ο επαγγελματικό πρωτάθλημα Volley League. Oι 9 κορυφαίες ομάδες του ελληνικού ανδρικού βόλεϊ βρίσκονται σε θέση σερβίς για να διεκδικήσουν τον τίτλο.
  • Πρωταθλήτριες Αιγαίου οι νεάνιδες του Νεωρίου
    Δεν έχουν τελειωμό οι διακρίσεις για την ομάδα βόλεϊ νεανίδων του ΑΣΕ Νεωρίου. Μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Κυκλάδων  και τη νίκη στον ημιτελικό της Ζ΄Περιφέρειας επί του ΡΣΦΠ «Τελχινίς» τα κορίτσια του Νεωρίου αναδείχτηκαν Πρωταθλήτριες της Ζ΄Περιφέρειας του Αιγαίου επικρατώντας στο γήπεδο της Δραπετσώνας του Νηρέα Καρδαμύλων της Χίου με 3-0 σετ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ