Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
02-12-2012 13:40

Νικηφόρο ξεκίνημα για Τελχινίδα

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο τοπικό ανδρικό πρωτάθλημα του βόλεϊ η Τελχινίδα. Η ομάδα του Νίκου Τσιντομηνά επικράτησε με 3-0 του Διαγόρα  στο Βενετόκλειο κλειστό γυμναστήριο της Ρόδου.

Οι γηπεδούχοι πάντως συνάντησαν σθεναρή αντίσταση από τους «κυανέρυθρους» και επικράτησαν δύσκολα. Ειδικά το 2ο σετ ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι και έγινε «σκληρή μάχη» για την κατάκτηση του. Το παρών στο Βενετόκλειο έδωσε και αρκετός κόσμος ο οποίος παρακολούθησε με αγωνία το παιχνίδι μέχρι και το τέλος του.

Τελχινίς (Τσιντομηνάς): Στέργος Σίμου, Ορμενάι Γκένσι. Σταυλάς Ροσσέτος, Χατζηγεωργίου Γιώργος, Χειμωνέττος Κώστας, Γκένοφ Ντάνιελ, Μπέλος Αλκιβιάδης, Τσιμισίρης Μιχάλης, Καρύδας Γιάννης, Δροσάκης Στέλιος, Χειμωνέττος Μιαούλης, Καλημεράκης Ευθύμης
Διαγόρας (Μπόνη): Μειτανής Αντώνης, Καρπαθάκης Κώστας, Κουλοχέρας Νεκτάριος, Παπαστάμος Αλέξης, Δικαστόπουλος Γιάννης, Αλεξίου Βασίλης, Δεληγιώργης Γιώργος, Βακόνδιος Βασίλης, Κουλοχέρας Χρήστος, Μπόλινγκ Πλ. Ριχ.

Πηγή: news12.gr

Σχετικά άρθρα

  • «Μπρέικ» τίτλου για την Τελχινίδα
    Πρωταθλήτριες Δωδεκανήσου αναδείχτηκαν οι γυναίκες της Τελχινίδας αφού το Σάββατο, μέσα στο κατάμεστο κλειστό του Ροδίων Παιδεία, κέρδισαν με 2-3  και στον δεύτερο τελικό το Ροδίων Άθλησις και πλέον μετρούν επτά πρωταθλήματα Δωδεκανήσου.
  • Το Βενετόκλειο «πλημμύρισε» με παιδικά χαμόγελα (photos)
    Με μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τουρνουά Μίνι Βόλεϊ που διοργάνωσε ο Ροδιακός Σύλλογος Φίλων Πετοσφαίρισης Τελχινίς σε συνεργασία με την ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου και τα σωματεία ΓΣ Διαγόρας, Ροδίων Άθλησις και ΑΕΣΠ Φοίνικας.
  • Πρώτη νίκη για Αναγέννηση Σάμου με Τουρνάκη στον πάγκο
    Στην αναμέτρηση που έριξε αυλαία της 8ης αγωνιστικής του 2ου υποομίλου του Α ομίλου της Α2 γυναικών η Αναγέννησης Σάμου κατάφερε να «σπάσει» το ρόδι και να πάρει την πρώτη της νίκη καθώς επικράτησε επί της ουραγού Τελχινίδας. Έτσι το ντεμπούτο του νέου προπονητή Γιώργου Τουρνάκη συνοδεύτηκε με ένα θετικό αποτέλεσμα. 
  • Κυπελλούχος σε άνδρες και γυναίκες η Τελχινίδα
    Μετά από ένα πολύ ενδιαφέρον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του Διαγόρα, οι πρωταθλήτριες Δωδεκάνησου Τελχινίς Ρόδου, επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί και νίκησαν στον τελικό τον γηπεδούχο Διαγόρα προσθέτοντας έναν ακόμα τίτλο στην πλούσια συλλογή τους.
  • Αγώνες φιλίας στη Νάξο
    Με την πρωτοβουλία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και την συμμετοχή των ομάδων βόλεϊ κορασίδων του Πανναξιακού ΑΟΝ και της Ροδίτικης Τελχινίς διοργανώνεται τουρνουά πετοσφαίρισης αγώνων φιλίας στις 11 και 12 Ιουλίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Νάξου ( Δ.Α.Κ. Δημήτρης Περιστεράκης).