1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-01-2013 22:15

Η φανέλα του Σαμαρά θα μείνει για πάντα στο κλειστό της Αλεξανδρούπολης

Η φανέλα του Νίκου Σαμαρά θα κοσμεί το κλειστό της Αλεξανδρούπολης για πάντα Η φανέλα του Νίκου Σαμαρά θα κοσμεί το κλειστό της Αλεξανδρούπολης για πάντα ©thrakisport.gr
Πριν την έναρξη της εξ αναβολής αναμέτρησης της 12ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Εθνικό και Παναθηναϊκό στο κλειστό της Αλεξανδρούπολης, πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις φόρο τιμής στον Νίκο Σαμαρά, έναν αδικοχαμένο άνθρωπο, αγαπητό σε όλους, που έγραψε τη δική του ιστορία στο ελληνικό βόλεϊ και ο οποίος τίμησε τη φανέλα του Εθνικού.

 

Μια φανέλα μεγάλων διαστάσεων με το αγαπημένο του νούμερο το 9 και το όνομά του, στα χρώματα του Εθνικού με το σήμα του αλλά και την ελληνική σημαία αναρτήθηκε ψηλά στη μια πλευρά του γηπέδου. Και θα παραμείνει εκεί ως ένδειξη μνήμης και σεβασμού στον μεγάλο Νίκο Σαμαρά. Η άξια –συγχαρητηρίων- κίνηση αυτή, ήταν σκέψη της διοίκησης του ΤΑΑ Εθνικός την οποία και είχε προαναγγείλει ο πρόεδρος του ΤΑΑ, Γιάννης Τζίμας στη Nova.

Οι παίκτες του Εθνικού αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και τοποθετήθηκε φωτογραφία του όπου οι αθλητές  κατέθεσαν λίγα λουλούδια. Όπως γίνεται αντιληπτό, η ατμόσφαιρα ήταν συγκινησιακά φορτισμένη. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ