1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-05-2014 16:42

Σχολή διαιτησίας στην Ρόδο

Η άνοδος του «Ροδίων Αθλησις» στην Α2 Κατηγορία των ανδρών στο βόλεϊ έχει σημάνει συναγερμό στην οικογένεια του αθλήματος  και στο νησί των Δωδεκανήσων.


Επειδή το μπάτζετ μιας τέτοιας προσπάθειας είναι μεγάλο σε ότι αφορά την προετοιμασία για την νέα Κατηγορία, η Διοίκηση του συλλόγου όπως αποκάλυψαν οι άνθρωποι του στην προχθεσινή συνέντευξη τύπου, θα κινηθούν σε Ροδίτικα πρότυπα θέλοντας να δώσουν έμφαση στο ντόπιο στοιχείο.
Σαφέστατα όμως:

-Θα χρειασθεί προπονητής, αφού ο Νίκος Μακρής δήλωσε χαρακτηριστικά πως θα συνεχίσει σαν παίκτης
 

-Αλλά και παίκτες οι οποίοι θα αποκτηθούν από τις ομάδες του νησιού μας και μπορούν να σταθούν σε αυτή την Κατηγορία με την σχετική και χαρακτηριστική δουλειά .


Πέρα από αυτό όμως στην άνοδο του Ροδίων Άθλησις θέλουν να συμβάλουν και οι διαιτητές πετοσφαίρισης της Δωδεκανήσου προκειμένου να αποφευχθούν «τρελές πληρωμές» στους διαιτητές που δικαιούνται να σφυρίξουν στην Κατηγορία αλλά θα έρχονται από την υπόλοιπη Ελλάδα κάτι που σημαίνει…κόστος!

Αυτός είναι ο λόγος που έχουν κινητοποιηθεί ήδη οι διαιτητές πετοσφαίρισης Δωδεκανήσου από τους οποίους κανείς αυτή την στιγμή δεν πληρεί τις προϋποθέσεις για να σφυρίξει στην κατηγορία.

Με αφορμή το γεγονός αυτό, συνεδριάζει αύριο το Δ.Σ, των διαιτητών με σκοπό να προκαθορίσει τις κινήσεις του για να «εισβάλει» με τα μέλη του  κι εκείνο με την σειρά του στις μεγάλες κατηγορίες του βόλεϊ.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες αυτό αποτελεί ένα από τα θέματα που θα συζητήσουν αύριο ο πρόεδρος Λάκης Λαζαράκης και οι συνεργάτες του. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν χθες πώς υπάρχει η σκέψη δημιουργίας μέσα στο καλοκαίρι σχολής διαιτητών αλλά και σεμιναρίων προκειμένου να υπάρξει ορισμός ντόπιων διαιτητών  στους αγώνες του Ροδίων Άθλησις.

Έτσι θα αποφευχθούν μεγάλα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διατροφής των διαιτητών που θάρθουν από την Αθήνα αλλά και θα αποκτηθούν σημαντικές  εμπειρίες  από τους Ροδίτες διαιτητές που θα εισβάλουν για τα καλά στις εν ενεργεία λίστες της Α2.  

Πηγή: rodiaki.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ