1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-05-2014 14:33

«Βράζουν» στη Ρόδο με την ΕΟΠΕ

Μεγάλη δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις του «Ροδίων ʼΑθλησις» μετά την απόφαση της ΕΟΠΕ να ορίσει τους αγώνες του Ι΄ Ομίλου στη Μυτιλήνη.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά και πάντα με βάση την ενημέρωση της Ομοσπονδίας οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου ήξεραν πώς οι αγώνες αυτοί θα γίνουν στην Αθήνα για ένα επιπρόσθετο λόγο. Για να διευκολυνθούν συγκοινωνιακά περισσότερο οι ομάδες των νησιών που διεκδικούν άνοδο. Αυτό διεμήνυαν οι Διοικούντες την ΕΟΠΕ αλλά και τα μέλη των επιτροπών. 

Τη Δευτέρα όμως, οπότε έγινε η κλήρωση των αγώνων- η σειρά των οποίων άλλαξε- η Ροδίων ʼΑθλησις ενημερώθηκε πώς οι αγώνες θα γίνουν στη Μυτιλήνη καθώς το ζήτησε ο πρωταθλητής Λέσβου ΑΟ Μυτιλήνης. 

Είναι γνωστό πώς αυτές τις διοργανώσεις τις ζητάει και τις αναλαμβάνει ο οποιοσδήποτε σύλλογος μετέχει αυτών των αγώνων. 
Όπως έγινε γνωστό σε αυτή την περίπτωση ο ΑΟ Μυτιλήνης προτίθεται να καλύψει την διαμονή της ομάδας, και η Ροδίων ʼΑθλησις θα πρέπει να βρει τον τρόπο κάλυψης των εξόδων μετακίνησης και διατροφής 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η ΕΟΠΕ όπως φαίνεται δεν ήθελε να διοργανώσει στην Αθήνα τους αγώνες. Είναι πασιφανές πώς έψαχναν τρόπο «να ξεφορτωθούν από την Αθήνα το τουρνουά» καθώς η υπόθεση άνοδος  φαίνεται πως δεν απασχολεί …τους έχοντες και κρατούντες. 

Κι επειδή και πέρυσι η Ροδίων ʼΑθλησις ταξίδεψε στη Λήμνο για τους ίδιους αγώνες είναι ξεκάθαρο πώς το Ροδίτικο βόλεϊ πληρώνει για μια ακόμα φορά το μάρμαρο των αποφάσεων. 

Στη Ρόδο βασικά δεν υπάρχουν αυτή την στιγμή για τους πρωταθλητές τα οικονομικά περιθώρια που να εξασφαλίσουν τα έξοδα που απαιτούνται. 

Έτσι οι άνθρωποι του Ροδίων ʼΑθλησις έχουν επιδοθεί σε ένα αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβουν να εξασφαλίσουν μετακίνηση και διατροφή (Είναι γνωστή η «περιπέτεια» της φιλοξενίας που έτυχε η Τελχινίς και πάλι στη Μυτιλήνη στους αγώνες των γυναικών). 

Αναζητούν χορηγούς αλλά και πόρους προκειμένου η ομάδα να πάει να δώσει την μάχη της ανόδου μαζί με τις πρωταθλήτριες Σάμου, Χίου, Μυτιλήνης και Κυκλάδων. 

Πηγή: rodiaki.gr

1 σχόλιο

  • Comment Link Γιωργος Νικολαου Σάββατο, 03 Μαΐου 2014 14:43 posted by Γιωργος Νικολαου

    Ας καθίσουν σπίτι τους τότε.... Εξάλλου δεν εχουν καμια τύχη για άνοδο! Τσάμπα έξοδα!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ