1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-01-2013 23:56

«Ντροπή σας κύριοι!» (video)

Ξέσπασε ο προπονητής του Ηρακλή, Αντρέι Κράβαρικ μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, λόγω της μη αναβολής των αγώνων της Βόλεϊ Λιγκ σε ένδειξη σεβασμού στον αδικοχαμένο Νίκο Σαμαρά.

«Θέλαμε σήμερα να τιμήσουμε την μνήμη του Σαμαρά. Μιλήσαμε με την Λίγκα και τον πρόεδρο, ωστόσο μας είπαν ότι δεν γίνεται να αναβληθεί το παιχνίδι. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που αγαπούσαμε όλοι και σε αυτή την περίπτωση, τις ψηφοφορίες τα συμβόλαιο και τις προκηρύξεις τα πετάμε στα σκουπίδια.

Αν δεν σεβαστούμε αυτό, τότε τι θα σεβαστούμε; Ντροπή σας κύριοι! Ντροπή σας. Δεν έχει να κάνει με την απουσία του Τζιουμάκα. Έτσι και αλλιώς συμφωνήσαμε ότι και άλλη ημερομηνία να γινόταν το παιχνίδι πάλι θα τον κρατούσε εκτός 12αδας.

Εμείς από την πλευρά μας φορέσαμε μαύρα περιβραχιόνια και μαύρες μπλούζες στον πάγκο, ενώ αφήσαμε και μια μπάλα να πέσει κάτω. Είναι ντροπή που παίξαμε σήμερα βόλεϊ».

Πηγή βίντεο: iraklis1908.gr

Media

Σχετικά άρθρα

1 σχόλιο

  • Comment Link Σταθης Ντονας Κυριακή, 06 Ιανουαρίου 2013 07:38 posted by Σταθης Ντονας

    Αντρεϊ, οτι και να πεις δε φτανει... Ο τυπος που αναφερεις πουλαγε σκουπες και κουζινες στο Κορασιδη οταν το 94 το μεγαλυτερο γηπεδο της Ελλαδος φωναζε Ελλας - Ελλας - Νικος Σαμαρας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ