1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-01-2013 13:05

Οταν ο Καμπερίδης συνάντησε τον Σαμαρά στο περίπτερο

Cannot find volleynews.v2/PROSOPA/samaras folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/PROSOPA/samaras/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Ο άνθρωπος που ανακάλυψε τον Νίκο Σαμαρά, ο προπονητής Γιώργος Καμπερίδης (πατέρας του Κυριάκου που πέρασε από τους πάγκους της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού) συγκλονισμένος από τον θάνατο του... παιδιού του μίλησε με πόνο και οδύνη στο volleyball.gr. Θυμήθηκε την πρώτη του γνωριμία με τον «Σαμ»: «Ο Νίκος ήταν ένας εξαιρετικός αθλητής κι ένα σοβαρό, πάρα πολύ σοβαρό παιδί. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…», είπε Γιώργος Καμπερίδης και συμπλήρωσε: «Όλοι μιλούσαν γι’ αυτόν και άρχισα να τον ψάχνω, χωρίς όμως επιτυχία. Τελικά τον είδα συμπτωματικά μπροστά μου στο περίπτερο έξω από το Δημοτικό Σχολείο.

Ήταν Νοέμβριος του 1985 κι εκεί του είπα χωρίς περιστροφές ‘Εσύ θα έρθεις να παίξεις βόλεϊ’ και τον πήρα και πήγαμε στο γήπεδο. Στην αρχή μου ξέφυγε και δεν ήθελε να συνεχίσει, με αποτέλεσμα να αναγκαστώ να πάω σπίτι του. Εκεί τον παρότρυνε η γιαγιά του κι έτσι ξεκίνησε», θυμήθηκε ο σπουδαίος προπονητής, με την συγκίνηση στη χροιά της φωνής του να είναι κάτι παραπάνω από έντονη. Από την τελευταία τους συνάντηση έχουν περάσει πολλά χρόνια, αλλά οι σχέσεις τους ήταν πάντα εξαιρετικές.
«Ο Νίκος ήταν ένα από τα μεγαλύτερα, αν όχι το μεγαλύτερο ταλέντο που πέρασε από τα χέρια μου. Ήταν αφοσιωμένος σ’ αυτό που έκανε και γι’ αυτό έπαιζε μέχρι τώρα. Πολλοί τον είχαν παρεξηγήσει, αλλά δεν ήταν ο άνθρωπος που παρουσίαζαν κάποιοι. Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα μαζί του, απλά όταν λες τα πράγματα με το όνομα τους, τότε ακούς και… διάφορα. Κρίμα γιατί έφυγε ένας σπουδαίος αθλητής και άνθρωπος».

 

Σχετικά άρθρα

1 σχόλιο

  • Comment Link ΒΑΤΖΙΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Σάββατο, 05 Ιανουαρίου 2013 13:23 posted by ΒΑΤΖΙΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

    ΑΝΤΙΟ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΘΑ ΣΕ ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ.Ο ΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΨΗΛΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΤΖΟΥΡΙΤΣ.ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ