1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-02-2014 15:44

Οργή για τις ώρες προπονήσεων

Αγανακτισμένοι είναι στο τμήμα βόλεϊ του Κλεάνθη Παραδεισίου! Και αυτό διότι οι ώρες προπόνησης που διαθέτει το τμήμα στο κλειστό της Κρεμαστής έχουν συρρικνωθεί. Όπως αναφέρουν μάλιστα οι ροσονέρι, «το κερασάκι στην τούρτα είναι ο ορισμός αγώνων μπάσκετ στις ώρες προπόνησης της ομάδας!». Αναλυτικά, η ανακοίνωση διαμαρτυρίας που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρει:

«Το 1997, με την ανέγερση του κλειστού γυμναστηρίου Κρεμαστής, η πρώτη ομάδα που πάτησε το χώρο του, πριν ακόμα τοποθετηθεί το παρκέ, ήταν το τμήμα βόλεϊ του Κλεάνθη Παραδεισίου. Έχουνε περάσει 17 ολόκληρα χρόνια από τότε και όλα μοιάζουν ίδια. Τότε, οι ώρες μας στο κλειστό πάντα λιγότερες από τις άλλες ομάδες, που τώρα πια δεν υφίστανται. Τώρα, οι ώρες προπόνησης μας πάλι λιγότερες από ομάδες που έχουνε 4-5 χρόνια ύπαρξης. Τα κερασάκια στην τούρτα: Δευτέρα 10/2/2014 ορίζουν στην ώρα προπόνησης των γυναικών μας αγώνα μπάσκετ και σήμερα 13/2/2014 και στην ώρα (21.15) προπόνησης της ανδρικής μας ομάδας, ορίζουν αγώνα μπάσκετ Ελπίδα Πεταλούδων-Άγιοι Θεόδωροι ενώ έχουν τέσσερις (4) γεμάτες ώρες προπόνησης έως τις 21.00. Μπράβο σας, είστε έξυπνοι και σας χειροκροτούμε! Σεβασμός στον ιστορικότερο σύλλογο του κλειστού από εδώ και στο εξής, γιατί υπάρχουν και άλλα μέτρα δράσης από τις ανακοινώσεις».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ