1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Δεύτερη πράξη στον ελληνικό εμφύλιο του Challenge Cup με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά (Τετάρτη 15/2, 19:00, Cosmote Sport 7).
Πρωταθλήτρια Κυκλάδων αναδείχτηκε η ομάδα νεανίδων του Α.Σ.Ε. Νεωρίου, καθώς στον τελικό που διεξήχθη στο κατάμεστο Γιάννης Γουλανδρής επικράτησε 3-0 (31-29, 25-22, 25-14) του ΑΜΣ Ζευς Φιλωτίου του Γιώργου Δερμάτη. Η ομάδα της Σύρου πήρε το εισιτήριο για την τελική φάση της Ζ περιφέρειας όπου θα αντιμετωπίσει την Τελχινής Ρόδου.
Ο Γ.Σ.Παγχιακός στέφθηκε πρωταθλητής στο περιφερειακό πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής νησιών Αιγαίου (Ι’ όμιλος). Η ομάδα της Χίου πήρε τον τίτλο μετά τη νίκη με 3-0 επί του Α.Ο.Μυτιλήνης σε συνδυασμό με τη νίκη με 3-2 σετ επί του Ερμή Σύρου στο ντέρμπι της πρώτης ημέρας. Αυτά είναι τα καλά νέα. Τα κακά νέα είναι πως...
«Νταμπλ» στους τίτλους έκανε η ΓΕΗρακλείου. Η διοίκηση της Κρητικής ομάδας είδε με χαρά μέσα στο Σαββατοκύριακο τις ομάδες Ανδρών και Γυναικών να κατακτούν τα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΚ.
Παρουσία του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου και συνεργατών του διεξήχθη η αναμέτρηση του Πανναξιακού με τη Τελχινίδα στο κλειστό του Μοσχάτου, όπου κρίθηκε ένα εισιτήριο στη προημιτελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος νεανίδων.
Την άλωση του Δημοτικού Γυμναστηρίου "Νίκος Σαμαράς" στη Λήμνο που οδηγεί σε αφανισμό και αναστολή λειτουργίας των ομάδων βόλεϊ και χάντμπολ του νησιού καταγγέλουν οι έφοροι των δύο αθλημάτων μετά την παραχώρηση του κλειστού αποκλειστικά για τις υποχρεώσεις του Ηφαίστου που θα αγωνίζεται στην basket league.
Ο προπονητής του Φοίνικα Ρόδου και παλιό μέλος της μεγάλης οικογένειας της Ορεστιάδας, Νίκος Αντωνιάδης μίλησε για όλους και για όλα στο «Κόκκινο Ρόδου» (103.7).
Σε επικοινωνία με τον Δημήτρη Τζούριτς βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η διοίκηση του Φοίνικα Ρόδου.
Ο Φοίνικας Ρόδου ανακοίνωσε την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του προπονητή Νίκου Αντωνιάδη.
Ο Κέρκης είναι η νέα ομάδα από τη Σάμο που θα συμμετέχει στην Α2 ανδρών της επόμενης περιόδου και ο προπονητής της ομάδας Θανάσης Πανούσος δήλωσε:
Ο ΑΣ Κέρκης έκανε το 3χ3 στο τουρνουά της Β' φάσης του Ι' ομίλου της Β' Εθνικής-Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανδρών που διεξάγεται στο Καρλόβασι Σάμου και πανηγύρισε την άνοδο του στην Α2 Ανδρών.
Με τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το τουρνουά της Β' φάσης του Ι' ομίλου της Β' Εθνικής-Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανδρών που διεξάγεται στο Καρλόβασι Σάμου.
Ξεκινούν αύριο οι αγώνες της Β φάσης του Ι ομίλου της Β Εθνικής ανδρών, ήτοι οι αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Α2. Οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο κλειστό του Καρλοβασίου Σάμου.
Ξεκινούν αύριο οι αγώνες της Β φάσης του Ι ομίλου της Β Εθνικής ανδρών, ήτοι οι αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Α2. Οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο κλειστό του Καρλοβασίου Σάμου.
Τον τίτλο του πρωταθλητή Δωδεκανήσου και μάλιστα σε ρυθμούς… ρελαντί κατέκτησε ο Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας, ο οποίος κέρδισε στην «τέντα» τον Διαγόρα με 3-0 σετ (σε λιγότερο από μία ώρα) και κάνοντας το 8 στα 8, στέφθηκε εύκολα (και αναμενόμενα) πρωταθλητής Δωδεκανήσου, οπότε και θα διεκδικήσει την άνοδο του στην Α2 Κατηγορία.
Με την ακόλουθη επιστολή, ο Πολυκράτης Σάμου διαμαρτύρεται για παρατυπίες της προέδρου ΤΕ ΕΟΠΕ, κα Μέλπω Λάνδρου, στον ορισμό αγώνωn και όχι μόνο.
Με ανοιχτή επιστολή του προς την ΤΕ ΕΟΠΕ Σάμου, Μέλπω Λάνδρου, προπονητής του Πολυκράτη, Δημήτρης Νικολαΐδης, διαμαρτύρεται για την έλλειψη οργάνωσης των πρωταθλημάτων.
Με τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων θα διεξαχθεί φέτος το γυναικείο πρωτάθλημα στα Δωδεκάνησα, λόγω της ανόδου της Τελχινίδας στην Α2. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει τέλη Νοεμβρίου και θα διεξαχθεί σε δύο γύρους, ενώ αμέσως μετά θα διεξαχθούν τα καθιερωμένα πλέι-οφ για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας Δωδεκανήσου, που θα πάρει μέρος στα μπαράζ ανόδου. Αντίθετα μόλις 3 ομάδες θα συμμετέχουν στο ανδρικό πρωτάθλημα, λόγω της ανόδου του ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω και της αποχώρησης της Τελχινίδας. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε τέσσερις γύρους και η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου. Το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στα τέλη Νοεμβρίου.
Ούτε μία, ούτε δύο… 19 αθλητές και αθλήτριες που έμαθαν το βόλεϊ στην ΑΘΛΕΣΗ πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.
Με ηλεκτρονική επιστολή του στην ΕΟΠΕ ο πρωταθλητής Σάμου, ΑΣ Κέρκης Μαραθόκαμπου απέσυρε τη συμμετοχή του στα μπαράζ ανόδου στην Α2 ανδρών καταγγέλοντας την ΕΟΠΕ για τις συνεχείς αναβολές των αγώνων.
Αναστάτωση και αβεβαιότητα υπάρχει στη Χίο για τα μπαράζ ανόδου στην Α2 που έχουν προγραμματιστεί στο νησί τουλάχιστον με τα όσα αναφέρει η τοπική εφημερίδα «Αλήθεια Χίου»:
H ΓΕΗ πήρε τη ρεβάνς στον 2ο τελικό του πρωταθλήματος ανδρών της ΕΣΠΕΚ επικρατώντας με 3-0 του ΣΦΠ Χανίων στο Λίντο.
Μετά την επικράτηση με 3-2 επί του Παγχιακού, ο ΑΟ Μυτιλήνης επικράτησε με 3-0 του ΑΟ Θήρας στον τελευταίο αγώνα της Β' φάσης του Ι' Ομίλου Β' Εθνικής – Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανδρών και πανηγύρισε την άνοδο του στην Α2 Ανδρών.
Στην πανέμορφη και συνάμα απομονωμένη γωνιά του Αιγαίου, στις μοναδικές Οινούσσες κοντά στη Χίο (δείτε το χάρτη: ΕΔΩ) μία μεγάλη παρέα νέων παιδιών έχουν αναδείξει το βόλεϊ σε... εθνικό σπορ. Έχουν φτιάξει ομάδες με πρωτότυπα ονόματα που έχουν τα δικά τους logo και ξεχωριστές αρχές και καταστατικά που θα ζήλευαν και ομάδες των Εθνικών κατηγοριών.
Σελίδα 1 από 4

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ