1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-06-2023 19:44

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου καλωσόρισε τις ομάδες στο 1ο Beach Volley Cup

Τους αθλητές και τις αθλήτριες που παίρνουν μέρος στο 1ο Agrinio Beach Volley Cup καλωσόρισε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στο Δημαρχείο Αγρινίου.

«Είμαστε ξεχωριστά χαρούμενοι γιατί το Αγρίνιο φιλοξενεί για πρώτη φορά διοργάνωση Beach Volley με τη συμμετοχή εθνικών ομάδων γυναικών και ανδρών και σπουδαίων αθλητών όπως η Βάσω Καραντάσιου (με τρεις συμμετοχές σε Ολυμπιάδες) η οποία και θα βραβευτεί», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαναστασίου.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Χρήστος Ζαρκαβέλης ευχαρίστησε όσους εργάστηκαν για τη διοργάνωση και κάλεσε τους Αγρινιώτες να παρακολουθήσουν τους Αγώνες.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού Παναγιώτης Στεργίου προέτρεψε το κοινό να φορέσει την καλοκαιρινή του διάθεση και να έρθει να παρακολουθήσει το μοναδικό θέαμα.

Ο τεχνικός σύμβουλος της διοργάνωσης, Γιάννης Τσαϊρέλης αναφέρθηκε σε διοργάνωση υψηλού επιπέδου και τόνισε ότι όλα είναι έτοιμα για εντυπωσιακό θέαμα.


Υπενθυμίζουμε, ότι, οι τελικοί και στα δύο φύλα το απόγευμα του Σαββάτου 10 Ιουνίου θα μεταδοθούν σε live streaming.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα σε άνδρες και γυναίκες μπορείτε να τα βλέπετε ΕΔΩ.


 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ