1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-06-2023 18:09

Beach Volley Masters 2023: Οι δηλώσεις των αθλητών για τα φετινά τουρνουά

 Μετά τις αρχικές δηλώσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΠΕ που είχε τον ρόλο του οικοδεσπότη και των συνδιοργανωτών Δήμων των τουρνουά Masters για το 2023, το λόγο πήραν και οι αθλητές και αθλήτριες με τις Δήμητρα Καραγκούνη, Αναστασία Σιρίνινα, Ιάσονας Κανέλλος και Σταύρος Ντάλλας .

 Η Δήμητρα Καραγκούνη (Πρωταθλήτρια Ελλάδας 2022) υποστήριξε:

«Φέτος, με συμπαίκτριά τη Χρυσάνθη Χριστοδούλου και προπονήτρια μας την αδερφή μου Πένυ Καραγκούνη θα προσπαθήσουμε να έχουμε μία πορεία αντίστοιχη με την περσινή και αν γίνεται καλύτερη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα 2023 για να έχουμε κι εμείς την ευκαιρία επιτέλους να αγωνιστούμε με τα εθνικά χρώματα. Βέβαια αυτός ο στόχος δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς την συνεισφορά των χορηγών μας καθώς οι ανάγκες του πανελληνίου πρωταθλήματος είναι πλέον αρκετά απαιτητικές.

Έτσι με τη σειρά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε: Την εταιρεία chill box και τον κ.Ξενάκη και την κ.Λάμπουρα, το all day cafe bar check me και τον κ.Τσεκούρα με την κ. Κοπελούζου, την AVP wealth και τον κ.Πούλιο, την europe rent a car και τον κ. Χοντρoζουμάκη, την P&K houses και τον κ. Πατσιλινάκο, την εταιρεία αντιηλιακών beambumsunscreen και τον κ. Αργύρη.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ θέλουμε να πούμε στην εταιρεία beacharo του Δημήτρη Νικολακάκη που μας παρέχει τον αθλητικό μας ρουχισμό και εξοπλισμό καθώς και στα γήπεδα της οικογένειας μου στο Penteli beach volley club και συγκεκριμένα στην Πενυ Καραγκούνη που ως προπονήτρια μας κατάφερε πέρυσι να μας φτάσει στην κορυφή του πανελληνίου πρωταθλήματος και είμαι σίγουρη πως και φέτος θα βάλει τα δυνατά της για να βγάλει τον καλύτερο μας εαυτό εντός του γηπέδου. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλουμε να πούμε στους τέσσερις βασικούς δήμους της Αθήνας της Θεσσαλονίκης της Ξάνθης και του Αγίου Νικολάου, καθώς και τους υπόλοιπους μικρότερους δήμους που διοργανώνουν τα τουρνουά και φέρνουν το άθλημα πιο κοντά στους πολίτες της κάθε πόλης. Καλή αρχή με υγεία σε όλους τους αθλητές».





Στη συνέχεια η Αναστασία Σιρίνινα (αθλήτρια βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ) τόνισε: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πρόσκληση στην σημερινή παρουσίαση. Είμαι η πιο άπειρη αθλήτρια αυτή την στιγμή, όμως φέτος μαζί με την συμπαίκτριά μου Βασιλική Ματιάδη συμμετέχουμε ενεργά. Γίνονται διοργανώσεις σε όμορφες οποθεσίες και οι αθλητές τις έχουν αγκαλιάσει.  Θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας που είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν γιατι χωρίς αυτούς δεν θα ήμασταν εδώ και συγκεκριμένα την Bodytalk, το Regency Casino Thessaloniki και το Pastry Shop-Buzzer Bitter».



Ιάσονας Κανέλλος (Μέλος εθνικού σχεδιασμού):

«Όλοι έχουμε καινούργιους συμπαίκτες φέτος. Εγώ με τον Γιώργο Τερζόγλου που είναι από την Ξάνθη, οπότε εκεί θα παίζουμε εντός έδρας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας και ιδιαίτερα στην Lipton Ice Tea, το Alex the fresh pasta, το Bourbon speciality coffees και την εταιρεία Beacharo. Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές και όλες τις αθλήτριες, ο κόσμος να γεμίσει τις κερκίδες όπως και πέρυσι που υπήρχαν ουρές για να μπει ο κόσμος στις εγκαταστάσεις».



Σταύρος Ντάλλας (Μέλος εθνικού σχεδιασμού):

«Εύχομαι καλή σεζόν σε όλους και σε όλες. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην παρουσίαση του φετινού σιρκουί. Ετοιμαζόμαστε για μία δύσκολη σεζόν και άκουγα τους εκπροσώπους των δήμων και μου ερχόντουσαν αναμνήσεις. Με τον Δημήτρη Χατζηνικολάου που γίναμε συμπαίκτες φέτος ελπίζω να τα πάμε ακόμα καλύτερα από πέρυσι. Θέλω να ευχαριστήσω και τους χορηγούς που βρίσκονται στο πλευρό μας, τον μεγάλο μας χορηγό την WAHL και το bourbon speciality coffees, Arla Protein και Puggy nail bar».



 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ