1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-05-2023 13:08

CEV Beach Volley Nations Cup: Οι απονομές και οι βραβεύσεις στο Karteros Beach Sports Center

Με τις απονομές, τις βραβεύσεις και το καθιερώμενο... συρτάκι έπεσε η αυλαία του CEV Beach Volley Nations Cup στις εγκαταστάσεις του Karteros Beach Sports Center στο Ηράκλειο Κρήτης.
Με την ολοκλήρωση των απονομών, το Λύκειο Ελληνίδων Ηρακλείου χόρεψε στην άμμο των εγκαταστάσεων συρτάκι, με τους αθλητές και τις αθλήτριες της Ιταλίας και της Γαλλίας να προσπαθούν να μπουν στον.. ρυθμό.



Τα βραβεία στις Γαλλίδες Σαμερό, Βιεϊρά, Πλασέτ, Ρισάρ καθώς και στο προπονητικό τους επιτελείο έδωσαν ο Supervisor της CEV Λάος Λούκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Κρήτης Γιώργος Πιτσούλης, ο Πρόεδρος του ΕΑΚΗ Λευτέρης Ζερβός και το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ Ελένη Καζάκου.


Τα βραβεία στους Ιταλούς Κοταφάβα, Νικολάι, Ρανγκιέρι και Καράμπουλα έδωσαν ο Supervisor της CEV Λάος Λούκας, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΠΕ Νεκτάριος Χαλβατζής, ο Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων Νίκος Νταμπακάκης και ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΚ Ανδρέας Γιαννόπουλος.



Η οργανωτική επιτροπή της διοργάνωσης απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Την πλακέτα παρέλαβε από τον supervisor της CEV Λάος Λούκας ο Πρόεδρος του ΕΑΚΗ Λευτέρης Ζερβός.



Η οργανωτική επιτροπή της διοργάνωσης απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη. Την πλακέτα παρέλαβε από τον Γενικό Γραμματέα της ΕΟΠΕ Νεκτάριο Χαλβατζή ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Γιώργος Πιτσούλης.


Η οργανωτική επιτροπή της διοργάνωσης απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Κρήτης Γιώργο Πιτσούλη. Την απονομή έκανε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΠΕ Νεκτάριος Χαλβατζής.



Η οργανωτική επιτροπή της διοργάνωσης απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον Πρόεδρο του ΕΑΚΗ Λευτέρη Ζερβό. Την απονομή έκανε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ Ελένη Καζάκου.



Η οργανωτική επιτροπή της διοργάνωσης απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων 2023 Νίκο Νταμπακάκη. Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΚ Ανδρέας Γιαννόπουλος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ