1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-10-2013 15:40

Προβληματισμός για τις μετακινήσεις στη Χίο

Αξιολογείστε το άρθρο
(2 votes)
Το θέμα της μετακίνησης «πονοκεφαλιάζει» τους ιθύνοντες του Νηρέα Καρδαμύλων, αφού με το καλημέρα, για το πρώτο ταξίδι στην Αθήνα, την προσεχή Κυριακή, χρειάζονται 2 χιλιάδες ευρώ.
 Η Ομοσπονδία Βόλει, λόγω του προβλήματος που υπάρχει σε όλη την Ελλάδα, με τις άδειες λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων, κάτι το οποίο εμποδίζει να εκδοθεί και άδεια τέλεσης αγώνα, ανέβαλε τα εθνικά πρωταθλήματα (Α1 Γυναικών, Α2 Ανδρών και Γυναικών) και έτσι ο Νηρέας ξεκινάει την Κυριακή από την 2η αγωνιστική, όπου θα παίξει στο κλειστό των Τραχώνων με τον ΓΣ Ηλιούπολης (3.30μμ).

Κάποια στιγμή, σύμφωνα με την Ομοσπονδία Βόλει, θα οριστεί και η 1η αγωνιστική (όπου η ομάδα μας υποδέχονταν τον Ασκληπιό Τρικάλων), ενώ το θέμα με τα δρομολόγια των πλοίων, υποχρεώνει το συγκρότημα των Καρδαμύλων, να πάει την προσεχή Κυριακή, αυθημερόν στην Αθήνα, με αεροπλάνο (το πρωϊ και να επιστρέψει το βράδυ), αφού την Κυριακή, δεν υπάρχει επιστροφή με πλοίο, όπως και το Σάββατο, που δεν έχει πλοίο για να φύγει η αποστολή από τη Χίο για τον Πειραιά!.

Πέρα από τα προβλήματα της μετακίνησης, που έχουν και οι άλλες ομάδες μας που μετέχουν στις εθνικές κατηγορίες (ΝΟΧ, ΒΑΟΛ) και το γεγονός ότι οι διοικήσεις τους, θα «ματώσουν» για να τα βγάλουν πέρα, στα καθαρά αγωνιστικά, ο Νηρέας δηλώνει έτοιμος για την πρεμιέρα.. της 2ης αγωνιστικής, απέναντι στην ενισχυμένη ομάδα του ΓΣ Ηλιούπολης, σύμφωνα με τις μεταγραφές που έκανε.

Μπορεί στο φιλικό που έδωσε στην Αθήνα, πριν από 20 ημέρες, ο Νηρέας να επικράτησε με 3-1 σετ, αλλά αυτό δεν φανερώνει κάτι, όπως υποστηρίζει ο Φραγκούλης Κυλαδίτης, αφού «εκεί ήταν ένα φιλικό παιχνίδι, όπου και εμείς και ο αντίπαλος δοκιμάζαμε πράγματα».

Πάντως στην δεύτερη συνεχόμενη παρουσία της, στην Εθνική Κατηγορία, η ομάδα του νησιού μας, ξεκινάει την παρουσία της, με άλλη ψυχολογία, σε σχέση με την προηγούμενη έναρξη, τον Οκτώβριο του 2012. Κι αυτό γιατί τώρα, έχει ήδη κάνει τέσσερα φιλικά παιχνίδια, σε σχέση με την περσινή περίοδο, όπου το πρώτο φιλικό-επίσημο ματς, ήταν στην Καλαμάτα με τον Ακρίτα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

«Δεν πάμε αυτή την φορά με το άγχος του πρωτάρη» λέει στην «Α.Χ.» ο τεχνικός του Νηρέα, συμπληρώνοντας ότι: «έχουμε κάνει ήδη τέσσερα φιλικά παιχνίδια, είμαστε σε καλό αγωνιστικό ρυθμό και πάμε με άλλη ψυχολογία στα παιχνίδια. Δεν λέει κάτι ότι κερδίσαμε τον ΓΣ Ηλιούπολης στο φιλικό, πέρσι στο πρωτάθλημα χάσαμε και στις δυο αναμετρήσεις. Μην μένουμε σε αυτό, το επίσημο παιχνίδι είναι άλλο!. Και μην ξεχνάμε ότι ο ΓΣ Ηλιούπολης, έχει ενισχυθεί αρκετά στις μεταγραφές».

Το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Σμύρνη, στα δυο φιλικά που έδωσε με την ομάδα του κολεγίου Ισικέν (παίζει Α2 Τουρκίας), ο Νηρέας έδειξε καλή εικόνα, με τον Φραγκούλη Κυλαδίτη, να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από την ομάδα του. 2-2 σετ το πρώτο ματς, ήττα με 3-1 σετ στο δεύτερο, όμως είχε σημάδια βελτίωσης, απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα, που στηρίζεται σε κορίτσια 18-20 ετών (7η στην Α2 Τουρκίας με την ομάδα νεανίδων της, να είναι στις 4 καλύτερες της Τουρκίας).

Επίσης, ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα σε ότι αφορά την 14χρονή Χριστίνα Θωμαϊδου, η οποία αρχίζει και μπαίνει για τα καλά στο ρόλο της θέσης της πασσαδόρου, δείχνοντας ιδιαίτερα στα φιλικά στην Σμύρνη, μεγάλη βελτίωσης.

Την τελευταία στιγμή, στο Νηρέα προχώρησαν κι σε άλλη μια ενίσχυση, μάλιστα παίζει πασσαδόρος, οπότε θα έχει άλλη μια λύση, ο τεχνικός της ομάδας. Αποκτήθηκε η 18χρονή Ζαφειρία Νικολαϊδου, η οποία έπαιζε βασική στον Πολυκράτη Σάμου και λόγω σπουδών πήγε στην Αθήνα, οπότε θα ενισχύσει περισσότερο την ομάδα μας, στις εκτός έδρας αναμετρήσεις.
Διαβάστηκε 2913 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ