1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-07-2013 21:19

Με νέους διαιτητές τα τελικά των Μάστερς

Σιωπηρή διαμαρτυρία πραγματοποιούν οι πλέον έμπειροι διαιτητές του Μπιτς Βόλεϊ, οι οποίοι απέχουν από τα τελικά του Πανελλήνιου Σιρκουί, που διαξάγονται στο Allou! Fun Park.

H υπομονή τους έχει εξαντληθεί και όπως λένε υπάρχουν οφειλές από την Ομοσπονδία από το 2006, που αφoρούν οδοιπορικά. Το θέμα έχει φτάσει στην ΟΔΒΕ και αναμένεται να γίνει κίνηση από την μεριά της, καθώς δεν είναι δυνατόν να βγουν μεμονομένες ανακοινώσεις, παρά το γεγονός ότι μια τέτοια επιστολή έχει φτάσει στο volleynews.gr

7 σχόλια

  • Comment Link Νεα ιδεα Κυριακή, 28 Ιουλίου 2013 16:45 posted by Νεα ιδεα

    Κοιταζοντας τα αποτελεσματα των τελικων θα ηθελα να συμφωνησω απολυτα με το σχολιο 'εχω μια ιδεα'και θα σας πω το γιατι,μεχρι την ωρα που γραφω το σχολιο μου εχουνε γινει 33 αγωνες ανδρων-γυναικων ξερετε ποσα πηγανε στο ται μπρεικ?μονο 3!!!!Οποτε εγω θα πω πως και ο βοηθος του Μουσταφα θα μπορουσε να παιξει σε τετοιο επιπεδο αγωνων,γιατι ο Μουσταφα με την πειρα που εχει απο τα ωραια χρονια των masters θα ητανε πολυτελεια να σφυριζει σ'αυτους τους αγωνες!

  • Comment Link Εχω μια ιδεα Κυριακή, 28 Ιουλίου 2013 08:07 posted by Εχω μια ιδεα

    ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΦΥΡΙΞΕΙ!

  • Comment Link Εδω γελαμε Σάββατο, 27 Ιουλίου 2013 14:31 posted by Εδω γελαμε

    Καποιος προφεσορας 'συναδελφος' μεσω e-mail βγηκε να στηριξει τον αρχιδιαιτητη του μπιτς και να τα χωσει στους συναδελφους του,απετυχε ομως γιατι αυτος ειναι ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ απο τα Ελληνικα τουρνουα εδω και τεσσερα χρονια γιατι ακουσον ακουσον δεν το επιτρεπει η φυση της δουλειας του...κατι φυσικα που δεν ισχυει για τα τουρνουα του εξωτερικου!!!Βρε καραμητρο ασε το γλειψιμο και κατεβα να παιξεις σε κανενα τουρνουα για να ματωσει και η δικη σου τσεπουλα και μετα στειλε οσα e-mail θελεις!Και μια παροιμια εκει που μας χρωστουσανε μας πηρανε και το βοδι!Ααα ξεχασα στο εξωτερικο που πας πληρωνεσαι κανονικα???Γιατι στο Ελλαντα μας δεν πληρωνομαστε αρχοντα μου!

  • Comment Link geia sou Σάββατο, 27 Ιουλίου 2013 11:43 posted by geia sou

    δεν ξερω για χρονια μιλατε οτι πηραμε τα λεφτα μπορει στα μαστερ να τα πηραμε αλλα στα τζουνιορ σιγουρα οχι..τοσα χρονια φοβομασταν να μιλησουμε μηπως και μας διαγραψουν και μηπως δεν μας πληρωσουν ηδεν μας βαζουν να παιζουμε κα τι κκαταφεραμε τιποτα..εστω και τωρα παντως που εγινε η αρχη ας μην το αφησουμε να παει χαμενο..ας παρουν η προεδροι των συνδεσμων μια αποφαση να κανουν κατι δυναμικο.ετσι και αλιως ποσοι ημαστε απο το μπιτσ 30-40 ατομα..ελεος να μην μπορουμε να συνεννοηθουμε μεταξυ μας..καποια στιγμη αυτη η ΚΟΡΟΙΔΙΑ πρεπει να σταματηση και μονο εμεις μπορουμε..

  • Comment Link Για την ιστορια Σάββατο, 27 Ιουλίου 2013 06:52 posted by Για την ιστορια

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ-ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΑ-ΗΤΑΝΕ ΕΠΙ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ κ.ΠΡΟΣΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ κ.ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΥ...ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ 'ΚΑΝΟΝΙ' ΣΥΝΝΕΦΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ