Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
08-07-2013 14:10

«Αντιδεοντολογική συμπεριφορά και μικρότητα»

Τα βέλη της κατά της ΕΣΠΕΜ έστειλε η διοίηση του συνδέσμου διαιτητών της Μακεδονίας, που καταγγέλει την ένωση για αντιδεοντολιγική συμπεριφορά, καθώς δεν κλήθηκε στην γιορτή του βόλεϊ, παρα μόνο από την ομάδα των Γρεβενών.

«Βρισκόμαστε στη δύσκολη θέση να σας καταγγείλουμε την αντιδεοντολογική συμπεριφορά του ΔΣ/ΕΣΠΕΜ εκπροσωπούμενο από τον πρόεδρο του Δημητριάδη Πυθαγόρα, οι οποίοι δεν προσκάλεσαν ως όφειλαν το ΔΣ/ΣΥΔΠΕΜ να παραβρεθεί στην γιορτή του βόλλευ, εκδήλωση την οποία διοργάνωνε η ΕΣΠΕΜ, στις 6-7-2013 στα Γρεβενά.

Η πράξη αυτή δείχνει μικρότητα και μικροψυχία και αποδεικνύει την πραγματική διάθεση της ΕΣΠΕΜ για ρήξη στις σχέσεις της με τον ΣΥΔΠΕΜ. Εμείς από την πλευρά μας, επειδή τιμούμε τους θεσμούς, καλούσαμε, καλούμε και θα καλούμε πάντα στις εκδηλώσεις του Συνδέσμου μας το ΔΣ της ΕΣΠΕΜ παρά το δυσάρεστο για μας γεγονός, εκτιμόντας στο έπακρο τις προσπάθειες που κάνετε κε Πρόεδρε για την προώθηση του αθλήματος.

Τελειώνοντας ευχαριστούμε από βάθος καρδιάς το ΔΣ/ΓΣ Γρεβενών για την τιμή που μας έκαναν να μας προσκαλέσουν στην εκδήλωση», αναφέρει η επιστολή της προς τον πρόεδρο της ΕΣΠΕΜ

1 σχόλιο

  • Comment Link Nick Τρίτη, 09 Ιουλίου 2013 10:06 posted by Nick

    Χαχα τι κανανε παλι τα αλανια της ΕΣΠΕΜ

    δε πιανονται τα ατομα :)