1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-09-2022 15:18

Επιμορφωτικό σεμινάριο της ΟΔΒΕ και της ΚΕΔ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου

Οι πρωτοβουλίες της ΟΔΒΕ και της ΚΕΔ, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου προς το σώμα των διαιτητών συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.
Στο σεμινάριο που έγινε το διήμερο 24-25 Σεπτεμβρίου, παλιοί και νέοι διαιτητές φρεσκάρισαν τις γνώσεις τους και πήραν πολλές παρατηρήσεις από τους γκουρού της ελληνικής διαιτησίας, οι οποίοι πάντα φροντίζουν για την ενημέρωση των μελών τους για το ευρωπαϊκό και παγκόσμιο βόλεϊ.

Το δελτίο Τύπου της ΟΔΒΕ:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού στις 24 και 25/9/2022, το 30ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Διαιτητών Πετοσφαίρισης, που διοργανώθηκε από την ΟΔΒΕ σε συνεργασία με την ΚΕΔ/ΕΟΠΕ.
Το σεμινάριο τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό:
- Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κος Γιώργος Μαυρωτάς
- Ο Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού κος Γιάννης Κοντζιάς ,
- Ο Πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΟΠΕ και τα μέλη της,
μήνυμα απέστειλε ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ κος Γιώργος Καραμπέτσος.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν η πλειονότητα των Ελλήνων διαιτητών που διαιτητεύουν στις Εθνικές κατηγορίες και οι παρατηρητές διαιτησίας.

Οι εισηγήσεις ήταν ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων, καθ' όλη την διάρκεια των εργασιών.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, τιμήθηκαν για την προσφορά τους στην διαιτησία ο αποχωρήσας από την ενεργό δράση διεθνής διαιτητής Σ. Βασιλειάδης, καθώς και οι διεθνείς διαιτητές Επ. Γεροθόδωρος για την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών και Μιχ. Θεμελής για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών ως challenge referee.

Στο τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες υποβλήθηκαν σε τεστ γνώσεων των κανονισμών διαιτησίας.

Το Δ.Σ της Ο.Δ.Β.Ε αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες καθώς και τους συνδιοργανωτές και υποστηρικτές του σεμιναρίου, οι οποίοι βοήθησαν αποφασιστικά στην πραγματοποίηση και στην επιτυχία του.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ