Εκτυπώστε τη σελίδα
25-09-2019 18:19

Επιτυχημένη η ετήσια τεχνική συγκέντρωση του ΣΥΔΠΕΜ

Πραγματοποιήθηκε στην Καστοριά, σε αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου, η ετήσια τεχνική συγκέντρωση του ΣΥΔΠΕ Μακεδονίας(Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης).

Το παρόν έδωσαν 40μέλη του συνδέσμου.Τα θέματα της Τεχνικής Συγκέντρωσης ήταν: Έλεγχος φύλλο αγώνοςτου Εμμανουήλ Γεωργιάδη καθηγητή διαιτησίας-Διεθνή διαιτητή, που εισηγήθηκε η Μαρίνα Ψαρρά Διαιτητής Α ́ΟΔΒΕμέλος της ΤΕΔ/ΣΥΔΠΕΜ, Αγωνιστικές Λίστες-Κάρτα υγείας αθλητήτου Σταύρου Μαυρικίδη, καθηγητή διαιτησίας, Προέδρου της ΟΔΒΕ με εισηγητή την Διεθνή Διαιτητή Έλενα Δανιηλίδου μέλος της ΤΕΔ/ΣΥΔΠΕΜ.

Συμβουλές προς τους Διαιτητές του Χαρίτωνα Πορτοκαλίδη Διαιτητή εθνικών κατηγοριών Α ́ΟΔΒΕ, 2οςΔιαιτητής του Βασίλη Ράπτη, καθηγητή διαιτησίας μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΠΕ με εισηγητή τον Ανέστη Σαρακινίδη Α ́ΟΔΒΕμέλος της ΤΕΔ/ΣΥΔΠΕΜ.

Παρατηρήσεις-Οδηγίες-Κατευθύνσεις του Βασίλη Αντωνούλη προέδρου της ΚΕΔ/ΕΟΠΕ με εισηγήτρια την Έλενα Δανιηλίδου.Πριν την έναρξη της τεχνικής συγκέντρωσης, δόθηκαν τα νέα σήματα Α και Β ΟΔΒΕ στους τέσσερις διαιτητέςτου συνδέσμου μαςπου πέτυχαν στις εξετάσεις του Μαΐου 2019στην Θεσσαλονίκη.

Επίσης βραβεύτηκαν δύο νέοι διαιτητές με τις περισσότερες συμμετοχές τους για την περίοδο 2018-19 οι: Γκλούμπου Θεοδώρα από την Κοζάνη και ο Μελιόπουλος Δημήτρης από την Κατερίνη, ενώ αναμνηστικήπλακέτα για την προσφορά του στον ΣΥΔΠΕΜ παρέλαβε ο πρώην διαιτητής από την Καστοριά Παπαχρήστου Χρήστος.

H διοίκηση του συνδέσμου ευχαριστεί τους συναδέλφουςδιαιτητές μέλη, που παραβρέθηκαν στην Καστοριά το διήμερο 21-22/09 ενώ μετά το πέρας των εργασιών ξεναγήθηκαν στις ομορφιές του Δήμου Καστοριάς.