Εκτυπώστε τη σελίδα
14-09-2019 14:06

Ελληνική εκπροσώπηση σε Ιαπωνία και Ολλανδία

 Διπλή  εκπροσώπηση εχει η ελληνική διαιτησία σε διεθνείς διοργανώσεις. Αρχικά απο 14-29 Σεπτεμβρίου, ο διεθνής διαιτητής του Συνδέσμου διαιτητών Πετοσφαίρισης Αθηνών και Ανατολικής Αττικής, Νώντας Γεροθόδωρος, θα σφυρίξει αγώνες για το FIVB World Cup Γυναικών 2019.
Οι αγώνες θα γίνουν σε 5 πόλεις της Ιαπωνίας (Yokohama, Hamamatsu, Sapporo, Toyama, Osaka) με συμμετοχή 12 ομάδων από όλο τον κόσμο.

Εκπροσώπηση θα υπάρχει και στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανδρών, όπου συμμετέχει η εθνική μας ομάδα από 13-23 Σεπτεμβρίου,καθώς ο διεθνής διαιτητής του Συνδέσμου, Κώστας Βουδούρης, θα συμμετέχει σε αγώνες του Δ' ομίλου που διεξάγονται στο Ρότερνταμ και στο Άμστερνταμ, αλλά και στη φάση των 16 και στα προημιτελικά που θα γίνουν στο Άπελντορν της Ολλανδίας.

Σχετικά άρθρα

  • Κύπελλο Ανδρών: 'Ωρα τελικού για ΠΑΟΚ-Ηρακλή, με διαιτητές Θεμελή, Γεροθόδωρο
    Υπόθεση της Θεσσαλονίκης θα είναι και πάλι, ο φετινός τελικός του φάιναλ-4 του κυπέλλου ανδρών. Όπως πέρυσι στην Ρόδο, ετσι και φέτος, στην Ιεράπετρα θα μονομαχήσουν ο ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή (20.15 ΕRT sports)
  • «Ματς κατς» με Νώντα πρώτο ρέφερι και νίκη της Ζενίτ επί της Περούτζια 3-2 (foto)
    Στον αγώνα της χρονιάς που είχε και ελληνικό χρώμα λόγω της παρουσίας του πρώτου διαιτητή Νώντα Γεροθόδωρου, η Ζενίτ Καζάν παρουσία 4.000 θεατών στο «Πάλα Μπαρτόν» της Περούτζια νίκησε την τοπική ομάδα του Λορέντζο Μπερνάρντι με 3-2 σετ
  • Το φαινόμενο Λεόν ανέδειξε πρωταθλήτρια Ευρώπης τη Ζενίτ Καζάν

    Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γουιλφρέντο Βενέρο Λεόν ο οποίος με άσσο τελείωσε και το τάι μπρέικ με 17-15 η Ζενίτ Καζάν έκανε την ανατροπή στον συγκλονιστικό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την ιταλική Λούμπε Τσιβιτάνοβα και στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης για τέταρτη συνεχή χρονιά και πέμπτη συνολικά (2018, 2017, 2016, 2015, 2012), ενώ έχει και άλλη μία κατάκτηση ως Ντιναμό  το 2008.

  • Ρεσιτάλ Γεροθόδωρου 30 χρόνια μετά τον Μαργαρίτη στο ΣΕΦ
    Ο Νώντας Γεροθόδωρος άγγιξε το τέλειο στον πιο απαιτητικό αγώνα του Ευρωπαϊκού και πιθανότατα του παγκοσμίου βόλεϊ. Σε αγώνα τριών ωρών ο Γεροθόδωρος ήταν αλάνθαστος και δικαιώθηκε από το τσάλεντζ ρέφερι σε όλες σχεδόν τις κρίσιμες φάσεις.
  • Ο Μιχαήλοφ MVP του Τσάμπιονς Λιγκ
    Ο Μαξίμ Μιχαήλοφ αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής (MVP) του Τσάμπιονς Λιγκ 2017-18 παρότι τον τίτλο άξιζε περισσότερο ο Λεόν που αγωνίστηκε ακραίος και έφτασε να σημειώσει 33 πόντους στον τελικό.