Εκτυπώστε τη σελίδα
31-08-2019 17:50

Ο Θεμελής λέει «αντίο» στο βόλεϊ μετά το Ευρωβόλεϊ

Τα τελευταία του ευρωπαϊκά παιχνίδια δίνει στο Euro των γυναικών ο Μιχάλης Θεμελής. Ο Λαρισαίος είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της ελληνικής διαιτησίας και ήδη έπαιξε σε πέντε ματς του Γ΄ ομίλου στην Βουδαπέστη.
«Είναι το τελευταίο μεγάλο τουρνουά της καριέρας μου στην Ευρώπη και θα κρεμάσω την... σφυρίχτρα και στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο γιατί έφθασα το όριο ηλικίας. Πιστεύω ο όμιλος στην Βουδαπέστη πήγε πολύ καλά, δεν υπήρχε ιδιαίτερα δύσκολος αγώνας, γιατί πλέον το βίντεο ρέφερι σε διευκολύνει πολύ. Όλο το διαιτητικό τιμ πήγε καλά και περιμένουμε τα παιχνίδια της Κυριακής για να φύγουμε με ψηλά το κεφάλι» τόνισε ο έμπειρος ρέφερι που «σφύριξε» την Ολλανδία, αυριανή αντίπαλο της Εθνικής μας, στο ματς με την Κροατία.

«Ειλικρινά ποτέ δεν ξέρεις με τις γυναίκες. Την Ολλανδία την σφύριξα εδώ στην Βουδαπέστη με την Κροατία και την είχα δει και στο προολυμπιακό τουρνουά στην Κατάνια. Είναι πάρα πολύ δυνατή ομάδα. Δεν έχει αδύνατα σημεία και οι υπόλοιπες πέντε ομάδες του ομίλου της Ουγγαρίας δεν μπορούσαν να την συναγωνιστούν. Θα είχε περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης η η Ελλάδα αν έπαιζε με οποιαδήποτε άλλη ομάδα του Γ΄ ομίλου» ολοκλήρωσε.