Εκτυπώστε τη σελίδα
10-05-2019 14:55

Με 15λεπτη καθυστέρηση οι αγώνες της ΕΣΠΕΔΑ

Τη αναστολή της αποχής που είχε κυρήξει ανακοίνωσε ο σύνδεσμος διαιτητών Πειραιά, ο οποίος ευχαριστεί όλους όσοι ανταποκρίθηκαν ουσιαστικά και στοχευμένα στα ζητήματα που τέθηκαν αναλυτικά στην προηγούμενη τοποθέτησή του.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών Πετοσφαίρισης Δυτικής Αττικής και Πειραιά εκφράζει την ικανοποίησή του για τις άμεσες ενέργειες όλων των εμπλεκομένων φορέων και παραγόντων (ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ, ΕΣΠΕΔΑ, ΟΔΒΕ κλπ.), οι οποίοι ανταποκρίθηκαν ουσιαστικά και στοχευμένα στα ζητήματα που τέθηκαν αναλυτικά στην από 8 Μαΐου 2019 ανακοίνωση μας.

Η κινητοποίηση αυτή αποτελεί ηθική δικαίωση τόσο για το Σύνδεσμο, όσο και για τα άμεσα εμπλεκόμενα στο ατυχές συμβάν μέλη μας.

Έχοντας πάντα ως γνώμονα τη στήριξη και προαγωγή του αθλήματος που όλοι αγαπάμε και υπηρετούμε, αλλά και την προστασία και στήριξη των μελών μας, αποφασίσαμε να επαναδιατυπώσουμε την τελευταία απόφαση που λάβαμε στη συνεδρίαση της 7 Μαΐου 2019 ως εξής:

Όλοι οι αγώνες τοπικών πρωταθλημάτων δικαιοδοσίας ΕΣΠΕΔΑ, από το Σάββατο 11 Μαΐου έως και την Παρασκευή 17 Μαΐου θα ξεκινήσουν με 15 λεπτά καθυστέρηση.

Χαιρετίζουμε τη συστράτευση στον κοινό στόχο και αναμένουμε συγκεκριμένες ενέργειες από την ΕΣΠΕΔΑ.

Το μήνυμα μας είναι: Όχι στη βία.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο.