1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-08-2018 14:16

Δέκα Ελληνες διαιτητές στα προκριματικά των Ευρωπαϊκών

Παράλληλα με την προσπάθεια που ξεκινούν σήμερα οι εθνικές ομάδες γυναικών και ανδρών στα προκριματικά των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων 2019 και η ελληνική διαιτησία έχει δυναμική προετοιμασία στα προκριματικά.Από σήμερα μέχρι και την Τετάρτη 22 Αυγούστου θα έχουμε δέκα Ελληνες διαιτητές που σφυρίζουν κρίσιμους αγώνες. Αναλυτικά:

Από 15-26/8, δέκα  Έλληνες διεθνείς διαιτητές θα σφυρίξουν στα προκριματικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών 2019. Αναλυτικά:

Σήμερα Τετάρτη 15/8, η διεθνής Ειρήνη Μουλά θα είναι 1η διαιτητής στον αγώνα ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ για την 1η αγωνιστική του ΣΤ' ομίλου των προκριματικών Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανδρών.

Το Σάββατο 18/8, ο διεθνής Αλέξανδρος Μυλωνάκης θα είναι 1ος διαιτητής στον αγώνα ΚΡΟΑΤΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ για την 2η αγωνιστική του Δ' ομίλου των προκριματικών Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανδρών.

Για την ίδια αγωνιστική του ίδιου ομίλου ανδρών, την Κυριακή 19/8, ο διεθνής Αλέξανδρος Αβραμίδης θα είναι 1ος διαιτητής στον αγώνα ΑΛΒΑΝΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ.

Την Κυριακή 19/8, η διεθνής Λεμονιά Μουλά θα είναι 2η διαιτητής στον αγώνα ΕΛΒΕΤΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ για την 2η αγωνιστική του Β' ομίλου των προκριματικών Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών.

Την ίδια μέρα, για την ίδια αγωνιστική του ίδιου ομίλου γυναικών, ο διεθνής Σωτήρης Δεληκωστίδης θα είναι 2ος διαιτητής στον αγώνα ΑΛΒΑΝΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ.

Επίσης την Κυριακή 19/8, ο διεθνής Βασίλης Βασιλειάδης θα είναι 1ος διαιτητής στον αγώνα ΛΕΤΟΝΙΑ-ΕΣΘΟΝΙΑ για την 2η αγωνιστική του Β' ομίλου των προκριματικών Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανδρών.

Την Τετάρτη 22/8, ο διεθνής Δημήτρης Ονόπας θα είναι 1ος διαιτητής στον αγώνα ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ-ΙΣΛΑΝΔΙΑ για την 3η αγωνιστική του Γ' ομίλου των προκριματικών Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανδρών.

Το Σάββατο 25/8, ο διεθνής Κώστας Βουδούρης θα είναι 1ος διαιτητής στον αγώνα ΟΥΓΓΑΡΙΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ για την 4η αγωνιστική του ΣΤ' ομίλου των προκριματικών Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανδρών.

Την Κυριακή 26/8, ο διεθνής Μιχάλης Θεμελής θα είναι 1ος διαιτητής στον αγώνα ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ για την 4η αγωνιστική του Α' ομίλου των προκριματικών Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανδρών.

Επίσης την Κυριακή 26/8, ο διεθνής Νίκος Φραγκάκης θα είναι 1ος διαιτητής στον αγώνα ΑΛΒΑΝΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου των προκριματικών Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ