1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-02-2017 17:00

Κοπή της πίτας με Καραμπέτσο για τους διαιτητές του Πειραιά

Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε ο ΣΥΔΠΕΔΑ στην οποία έδωσε το παρών ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος και ΓΓ Νεακτάριος Χαλβατζής και πολλοί παράγοντες του βόλεϊ.

Αναλυτικά:


«Με το παρόν θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την επιτυχημένη ολοκλήρωση των εκδηλώσεων μας την περασμένη Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017, στο μουσικό μεζεδοπωλείο «ΜουσικΌραμα» στην Νίκαια.

Τις εκδηλώσεις μας, τίμησαν με την παρουσία τους:

· Από την Ε.Ο.ΠΕ.: ο πρόεδρος κ. Καραμπέτσος Γιώργος και ο Γενικός Γραμματέας κ. Χαλβατζής Νεκτάριος.

· Από την ΟΔΒΕ: ο πρόεδρος κ. Μαυρικίδης Σταύρος και ο Γενικός γραμματέας κ. Κίτσιος Λάμπρος.

· Από την Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.: εκτός του Γεν.Γραμματέα, κ. Χαλβατζή Νεκτάριου, τα μέλη του Δ.Σ. της ένωσης κ.κ. Ιατρόπουλος Χάρης, Νικολούζος Στάθης, Χάλκου Κατερίνα.

· Από τον ΣΥ.Δ.ΠΕ.Α.Α.Α.: ο πρόεδρος κ. Μυλωνάκης Αλέξανδρος, ο Γεν.Γραμματέας κ. Βουδούρης Κωνσταντίνος, ο ταμίας κ. Μαρκάτης Φώτης και τα μέλη τυο Δ.Σ. κ.κ. Παπασηφάκη Άννα και Πρέντζας Σπύρος.

· Από την Κ.Ε.Δ./Ε.Ο.ΠΕ.: ο κ. Ράπτης Βασίλης (σάλα) και ο κ. Γεωργόπουλος Τρύφων (Beachvolleyball).

· Από την Ε.Δ./Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.: ο πρόεδρος κ. Διαμαντόπουλος Γιώργος και το μέλος κ. Τσάκωνας Φάνης.

· Ο δημοτικό σύμβουλος Αιγάλεω κ. Μπέσης Δημήτρης

Πλήθος παρατηρητών διαιτησίας, μελών μας και φίλων μας.

Πριν την κοπή της πίτας μας απονεμήθηκαν πτυχία αποφοίτησης από τις σχολές διαιτησίας Volleyball & Beachvolleyball που διοργάνωσε ο σύνδεσμος μας τον τελευταίο χρόνο και διπλώματα στα μέλη μας που αρίστευσαν στην γραπτή αξιολόγηση της Κ.Ε.Δ..

Τέλος πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω τιμητικές βραβεύσεις:

- Αναμνηστικά στους 3 πρώτους σε παιχνίδια της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. της αγωνιστική σεζόν 2015-2016, 3ος ο κ. Μαντούβαλος Χαράλαμπος, 2ος ο κ. Χατσικιάν Μελκόν, 1ος ο κ. Ηλιόπουλος Γεώργιος

- Τιμητικές πλακέτες σε διεθνείς διαιτητές μας που διαιτήτευσαν την προηγούμενη χρονιά σε πολύ σημαντικές διοργανώσεις και μας έκαναν περήφανους με την παρουσία τους, την απόδοση τους και εκπροσωπώντας επάξια τον σύνδεσμό μας και την ελληνική διαιτησία. Στους κ.κ. :

Κούβελο Χρήστο (διεθνής Beach Volleyball) μεταξύ άλλων διαιτήτευσε σε παγκόσμιες διοργανώσεις,

Μενεσλή Τάσο (διεθνής Beach Volleyball) μεταξύ άλλων διαιτήτευσε σε παγκόσμιες διοργανώσεις,

Κουτσούλα Μιχάλη (διεθνής Volleyball) μεταξύ άλλων διαιτήτευσε για 1η φορά στις διοργανώσεις Champions League Ανδρών και Γυναικών

- Τιμητική πλακέτα για την ολοκλήρωση της καριέρας του, στον κ. Τσιμπινό Γιάννη. Διεθνή διαιτητή Beachvolleyball από το 2006. Tην χρονιά που μας πέρασε αποφάσισε να σταματήσει την ενεργό δράση σαν διαιτητής Beachvolleyball.


- Το Διοικητικού Συμβουλίου μας, τίμησε τα μέλη του συνδέσμου μας, που συμπορεύτηκαν με τις κοινωνικές του δράσεις, με ναυαρχίδα αυτών την οικονομική ενίσχυση του «Εκκλησιαστικού Ορφανοτροφείου Βουλιαγμένης», δίνοντας τους μία αναμνηστική κορνίζα με φωτογραφία από το ίδρυμα.

Φέτος σαν σύνδεσμος προσπαθήσαμε να τονίσουμε την κοινωνική μας δράση και έτσι με την βοήθεια των μελών μας και των “Super Markets Σκλαβενίτης” συγκεντρώσαμε ένα αξιοσέβαστο χρηματικό ποσό, από τις αποζημιώσεις διαιτησίας μας, το Σαββατοκύριακο πριν την 5η Δεκεμβρίου, την Παγκόσμια Μέρα Εθελοντισμού.

Το ποσό αυτό προσφέρθηκε στο “Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης” το οποίο ασχολείται με την εκπαίδευση, την διαμονή, την διατροφή και άλλες βασικές ανάγκες 25+ παιδιών που οι οικογένειες τους αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά και άλλου είδους προβλήματα.

- Τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Αιγάλεω κ. Μπίρμπα Δημήτρη, ως αναγνώριση της προσφοράς του δήμου στην διευκόλυνση του έργου μας, παραχωρώντας μας για τις μηνιαίες επιμορφωτικές συγκεντρώσεις την αίθουσα τύπου του Δημοτικού Γηπέδου Αιγάλεω “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης. Την πλακέτα παρέλαβε εκ μέρους του ο δημοτικός σύμβουλος Αιγάλεω κ. Μπέσης Δημήτρης

- Τιμητική πλακέτα στον απερχόμενο πρόεδρο του Δ.Σ. μας, κ. Τσιμπινό Γιάννη. Εκλέχθηκε πρόεδρος του συνδέσμου μας τον Μάιο του 2010 και για 6 χρόνια, σαν πρόεδρος του Δ.Σ. μας εκτέλεσε τα καθήκοντα του με μεγάλη επιτυχία. Κατά την διάρκεια της θητείας του αποκτήσαμε 4 διεθνείς διαιτητές σε Beachvolleyball και σάλα. Πολλά μέλη μας ανέβηκαν στις ανώτερες λίστες διαιτητών, Α1 Ανδρών και Γυναικών και αρκετά ακόμη έγιναν διαιτητές εθνικών κατηγόριων. Ο σύνδεσμος μας συνέχισε να αποδεικνύει την ποιότητα και την αξιοπιστία των μελών του. Αναβαθμίστηκαν οι εκπαιδευτικές συγκεντρώσεις και πολλές λειτουργίες του συνδέσμου μας.

«Γιάννη σε ευχαριστούμε πολύ για όλα όσα έκανες και κάνεις. Ελπίζουμε να παραμείνεις ενεργά κοντά μας και στο μέλλον.»
- Τιμητική πλακέτα στον πρώην πρόεδρο της Κ.Ε.Δ./Ε.Ο.ΠΕ., κ. Βασιλειάδη Στέφανο. Στάθηκε δίπλα μας κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του. Με την στήριξη του και την άριστη συνεργασία μας τα μέλη μας προόδευσαν και απέδειξαν τις ικανότητες τους.
Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε η ετήσια χοροεσπερίδα μας όπου όλοι διασκέδασαν μέχρι πολύ αργά το βράδυ.
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του συνδέσμου μας, ευχαριστούν θερμά όλους τους παρευρισκόμενους και δίνουν ραντεβού στην επόμενη εκδήλωση μας, σύντομα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ