1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-10-2016 17:54

Συνεχίζεται η αποχή στη Μακεδονία

Ο ΣΥΔΠΕΜ ανακοίνωσε ότι η αποχή των διαιτητών στην Μακεδονία θα συνεχιστεί αφού η συνάντηση με την διοίκηση της ΕΣΠΕΜ δεν έγινε. 

Η ανακοίνωση


Με το παρόν έγγραφο θέλουμε να ενημερώσουμε τα σωματεία της Περιφέρειας Μακεδονίας και το φίλαθλο κοινό ότι ο ΣΥΔΠΕΜ και τα μέλη του συνεχίζουν να βρίσκονται σε αποχή διότι ο Πρόεδρος και τα τρία μέλη του ΔΣ/ΕΣΠΕΜ ενώ συμφώνησαν σε συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία του ΔΣ/ΣΥΔΠΕΜ μαζί τους στις 7/10/16 στην Κοζάνη, παρουσία του Προέδρου και Γεν. Γραμματέα της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΠΕ κου Καραμπέτσου Γ. & Χαλβατζή Ν. αντίστοιχα, ότι θα εφαρμοστεί η νομιμότητα στην σύνθεση της ΕΔ/ΕΣΠΕΜ, αυτοί δεν έπραξαν τα νόμιμα.

Επειδή ο ΣΥΔΠΕΜ και τα μέλη του δεν ανέχονται να εμπαίζονται από κάποιους που μπορεί να θεωρούν τους εαυτούς τους πιο έξυπνους από τους άλλους και επίσης δεν ανέχονται να εμπαίζεται ο Πρόεδρος και Γεν. Γραμματέας της ΕΟΠΕ, δηλώνουμε ότι μέχρι να εφαρμοστεί η νομιμότητα στην σύνθεση της ΕΔ/ΕΣΠΕΜ, δεν αγωνιζόμαστε σε όλα τα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΜ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ